Google Toolbar verwijderen

U kunt de Toolbar als volgt verwijderen:

1. Aan de rechterkant van de Toolbar klikt u op de pijl-omlaag naast het moersleutelpictogram.
  2. Selecteer Installatie ongedaan maken in het dropdown-menu.
  3. Klik op OK.

Als bovenstaande aanwijzingen niet werken, kunt u de Toolbar ook verwijderen via 'Programma's installeren of verwijderen' in het Configuratiescherm:

1. Klik op het Start-menu van Windows.
  2. Selecteer 'Configuratiescherm'.
  3. Dubbelklik op Programma's en onderdelen.
  4. Dubbelklik op Google Toolbar voor IE.
  5. Klik op Verwijderen.

Opmerking: Windows Gebruikersaccountbeheer kan worden weergegeven en u om toestemming vragen voor het verwijderen. Als dat gebeurt en u heeft geen beheerdersrechten (bijvoorbeeld op het werk), moet u mogelijk contact opnemen met de persoon of afdeling die computers en technologie beheert.

Als de Toolbar niet kan worden verwijderd

Als u problemen ondervindt met het verwijderen van Google Toolbar, moet u mogelijk eerst de nieuwste versie installeren. De nieuwste versie vervangt namelijk de ontbrekende Toolbar-bestanden die mogelijk uw problemen met het verwijderingsproces veroorzaken.