Google Toolbar verwijderen

De installatie ongedaan maken via de Toolbar

1. Klik op de pijl-omlaag naast het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Selecteer Installatie ongedaan maken in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op OK.

De installatie ongedaan maken via 'Software' in het 'Configuratiescherm'

1. Klik in Windows op het menu Start.
  2. Selecteer Configuratiescherm.
  3. Dubbelklik op Programma's en onderdelen.
  4. Dubbelklik op Google Toolbar voor IE.

Mogelijk wordt het Gebruikersaccountbeheer van Windows weergegeven om uw toestemming te vragen voor het verwijderen. Als u geen beheerdersrechten op de computer heeft, kunt u contact opnemen met de systeembeheerder om het verwijderen installatie te voltooien.

Heeft u problemen met het verwijderen van het programma? Bekijk onze tips voor het oplossen van problemen.