Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Installera Google Verktygsfält

Vad du behöver för att komma igång

För att kunna installera Google Verktygsfält behöver du följande:

• Internet Explorer (IE) 6 eller senare
  • Windows XP, Vista eller 7 eller senare

Google Verktygsfält kanske inte fungerar på inofficiella versioner (som betaversioner eller tidiga versionskandidater) av Internet Explorer eller Windows.

Använder du Firefox? Google Verktygsfält har inte längre stöd för webbläsaren Firefox.

Installera Google Verktygsfält

1. Öppna startsidan för verktygsfältet.
  2. Klicka på Hämta Google Verktygsfält om du vill installera Google Verktygsfält för Internet Explorer.
  3. Användarvillkor och sekretesspolicy visas. Godkänn dem genom att klicka på Godkänn och installera.
  4. När verktygsfältet har installerats visas det högst upp i nya Internet Explorer-fönster.

Läs mer om hur du kommer igång med Google Verktygsfält.

Felsökning

Om Windows User Account Control visas

Under installationen kan Windows User Account Control visas och be om tillåtelse för installationen. Om du inte har administrativ behörighet (till exempel på arbetsplatsen) måste du be systemadministratören om hjälp. Detta är den person eller avdelning som har ansvaret för datorer och IT.

Andra problem med installationen

Felsök problem med att installera Google Verktygsfält.