Installera Google Verktygsfält

Tips! Läs guiden Komma igång om du vill veta mer om funktionerna i Google Verktygsfält. Har du problem med installationen? Läs våra felsökningstips.

1. Besök startsidan för Verktygsfält .
  2. Klicka på Hämta Google Verktygsfält om du vill installera Google Verktygsfält för Internet Explorer.
  3. Om du godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn  ska du klicka på Godkänn och installera.

I Windows kan fönstret Kontroll av användarkonto visas. Du måste ha behörighet för att installera programmet. Om du inte har administratörsbehörighet på datorn kontaktar du systemadministratören för att slutföra installationen.

När Google Verktygsfält är installerat visas det högst upp i Internet Explorer.