Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Installer Google-verktøylinjen

Dette trenger du for å komme i gang

Hvis du vil installere Google-verktøylinjen, trenger du følgende:

• Internet Explorer (IE) 6 eller nyere
  • Windows XP, Vista eller 7 eller nyere

Google-verktøylinjen fungerer kanskje ikke med uoffisielle versjoner (som betaversjoner eller tidlige testversjoner) av Internet Explorer eller Windows.

Bruker du Firefox? Google-verktøylinjen støtter ikke lenger nettleseren Firefox.

Installer Google-verktøylinjen

1. Gå til startsiden for verktøylinjen.
  2. Klikk på Last ned Google-verktøylinjen for å installere Google-verktøylinjen for Internet Explorer.
  3. Du ser da vilkårene for bruk og personvernreglene. Hvis du er enig, klikker du på Godta og installer.
  4. Når verktøylinjen er installert, vises den øverst i nyåpnede Internet Explorer-vinduer.

Finn ut hvordan du kommer i gang med verktøylinjen.

Feilsøking

Hvis Windows Brukerkontokontroll vises

Når du installerer, vises kanskje Windows Brukerkontokontroll og ber deg om tillatelse til å installere. Hvis du ikke har administratorrettigheter (for eksempel på arbeidsplassen din), må du be om hjelp fra systemadministratoren. Dette er personen eller avdelingen som har ansvaret for administrering av datamaskiner og IT.

Andre problemer med installasjonen

Feilsøk problemer med å installere verktøylinjen.