Installer Google-verktøylinjen

Tips: Du finner mer informasjon om funksjoner på verktøylinjen i startveiledningen. Har du problemer med å installere? Se feilsøkingstipsene.

1. Gå til startsiden for Google-verktøylinjen .
  2. Klikk på Last ned Google-verktøylinjen for å installere Google-verktøylinjen for IE.
  3. Hvis du godtar vilkårene og personvernreglene, kan du klikke på Godta og last ned.

Det er mulig at Windows Brukerkontokontroll vises, og at du må gi tillatelse til at installasjonen gjennomføres. Hvis du ikke har administratorrettigheter på datamaskinen, må du kontakte systemadministratoren din for å fullføre installasjonen.

Når verktøylinjen er installert, vises den øverst i nye Internet Explorer-vinduer.