Google Toolbar installeren

Tip: lees onze handleiding Aan de slag met Google Toolbar voor meer informatie over de functies van Google Toolbar. Problemen bij het installeren? Bekijk onze tips voor het oplossen van problemen.

1. Bezoek de startpagina van Google Toolbar .
  2. Klik op Google Toolbar downloaden om Google Toolbar voor Internet Explorer te installeren.
  3. Als u akkoord gaat met de Servicevoorwaarden  en het Privacybeleid, klikt u op Accepteren en installeren.

Mogelijk wordt het Gebruikersaccountbeheer van Windows weergegeven om uw toestemming te vragen voor de installatie. Als u geen beheerdersrechten op de computer heeft, kunt u contact opnemen met de systeembeheerder om de installatie te voltooien.

Zodra Google Toolbar is geïnstalleerd, wordt de Toolbar weergegeven boven aan nieuwe vensters in Internet Explorer.