Google-työkalupalkin asentaminen

Mitä tarvitset aloittamiseen

Voit asentaa Google-työkalupalkin, jos sinulla on

• Internet Explorer (IE) 6 tai uudempi
  • Windows XP/Vista/7 tai uudempi

Google-työkalupalkki ei välttämättä toimi Internet Explorerin tai Windowsin epävirallisissa versioissa (kuten beta- tai ennakkoversioissa).

Käytätkö Firefoxia? Google-työkalupalkki ei enää tue Firefox-selainta.

Google-työkalupalkin asentaminen

1. Siirry Työkalupalkin kotisivulle.
  2. Asenna Google-työkalupalkki IE:lle valitsemalla Lataa Google-työkalupalkki.
  3. Sinulle näytetään käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö. Jos hyväksyt ehdot, klikkaa Hyväksy ja asenna.
  4. Kun Työkalupalkki on asennettu, se näytetään uusien IE-ikkunoiden yläosassa.

Tutustu Työkalupalkin käytön aloittamiseen.

Vianetsintä

Jos Windowsin käyttäjätilien valvonta avautuu

Asennuksen aikana Windowsin käyttäjätilien valvonta voi tulla näkyviin ja pyytää lupaasi asennukseen. Jos sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia (esimerkiksi työpaikallasi), pyydä apua omalta järjestelmänvalvojaltasi. Kyseinen henkilö tai osasto on vastuussa tietokoneiden ja IT-järjestelmien hallinnasta.

Muuta asennusongelmat

Tee Työkalupalkin asennuksen vianmääritys.