Google-työkalupalkin asentaminen

Vinkki: lisätietoja työkalupalkin ominaisuuksista löydät aloitusoppaastamme. Eikö asentaminen onnistu? Lue vianetsintävinkkimme.

1. Käy Työkalupalkin etusivulla .
  2. Asenna Internet Explorerin Google-työkalupalkki valitsemalla Lataa Google-työkalupalkki.
  3. Jos hyväksyt käyttöehdot  ja tietosuojakäytännön, klikkaa Hyväksy ja asenna.

Windowsin Käyttäjätilien valvonta saattaa tulla näkyviin ja pyytää lupaa asennukseen. Jos sinulla ei ole tietokoneen pääkäyttäjän oikeuksia, pyydä järjestelmänvalvojaa suorittamaan asennus loppuun.

Kun työkalupalkki on asennettu, se näkyy uusien Internet Explorer -ikkunoiden yläreunassa.