Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Installer Google Toolbar

Sådan kommer du komme i gang

For at installere Google Toolbar skal du bruge følgende:

• Internet Explorer (IE) 6 eller nyere
  • Windows XP, Vista eller 7 eller nyere

Det er ikke sikkert at Google Toolbar fungerer på uofficielle versioner (såsom betaversioner eller tidlige udgivelser) af Internet Explorer eller Windows.

Bruger du Firefox? Google Toolbar understøtter ikke længere browseren Firefox.

Installer Google Toolbar

1. Gå til startsiden for Toolbar.
  2. Klik på Download Google Toolbar for at installere Google Toolbar for IE.
  3. Du vil se Servicevilkår og Privatlivspolitik. Klik på Acceptér og installer for at acceptere.
  4. Når Toolbar er færdig med at installere, vises den i toppen af nye IE-vinduer.

Få flere oplysninger om at komme i gang med Toolbar.

Fejlfinding

Hvis Windows Brugerkontokontrol vises

Under installationen vises Windows Brugerkontokontrol muligvis og beder dig om tilladelse til at installere. Hvis du ikke har administratorrettigheder (f.eks. på din arbejdsplads), skal du bede systemadministratoren om hjælp. Det er den person eller afdeling, der administrerer computere og it.

Andre problemer med installation

Fejlfinding af problemer med at installere Toolbar.