Installer Google Toolbar

Tip! Se vores vejledning Kom godt i gang for at få mere at vide om funktionerne i Toolbar. Har du problemer med at installere? Se vores fejlfindingstips.

1. Gå til startsiden for Toolbar .
  2. Klik på Download Google Toolbar for at installere Google Toolbar til IE.
  3. Hvis du accepterer servicevilkårene  og privatlivspolitikken, skal du klikke på Acceptér og installer.

Windows Brugerkontokontrol vises muligvis og beder dig om tilladelse til at installere. Hvis du ikke har administrationsrettigheder på computeren, skal du kontakte systemadministratoren for at fuldføre installationen.

Når Toolbar er færdig med installationen, vises den øverst i nye Internet Explorer-vinduer.