Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Instal·lació de la barra Google

Requisits inicials

Per instal·lar la barra Google, heu de tenir:

• Internet Explorer (IE) 6 o versions posteriors
  • Windows XP, Vista, 7 o versions posteriors

És possible que la barra Google no funcioni en versions no oficials (com ara en versions beta o en candidats previs al llançament oficial) d'Internet Explorer o Windows.

Utilitzeu Firefox? La barra Google ja no és compatible amb el navegador Firefox.

Instal·lació de la barra Google

1. Aneu a la pàgina d'inici de la barra Google.
  2. Feu clic a Baixa la barra Google per instal·lar la barra Google per a IE.
  3. Es mostraran les Condicions del servei i la Política de privadesa. Per acceptar-les, feu clic a Accepta i instal·la.
  4. Quan finalitzi la instal·lació de la barra Google, es mostrarà a la part superior de les finestres noves d'IE.

Obteniu més informació sobre com podeu començar a utilitzar la barra Google.

Resolució de problemes

Si es mostra el Control de comptes d'usuari de Windows

Durant la instal·lació, és possible que es mostri el Control de comptes d'usuari de Windows i us demani permís per a la instal·lació. Si no teniu drets d'administració (per exemple, a la feina), haureu de demanar ajuda a l'administrador del sistema, que és la persona o el departament a càrrec de la gestió dels ordinadors i els recursos informàtics.

Altres problemes amb la instal·lació

Consulteu aquest enllaç per solucionar altres problemes en instal·lar la barra Google.