Malware verwijderen

Malware (ook wel spyware of adware genoemd) kan zichzelf op uw computer installeren zonder dat u dit in de gaten heeft. De malware kan pop-upadvertenties weergeven, u omleiden naar ongewenste sites, uw persoonlijke gegevens stelen en een negatieve invloed hebben op de snelheid van uw internetverbinding. Google Toolbar is geen schadelijke software en voldoet aan strenge privacybeginselen.

Ga naar ons Beveiligingscentrum voor meer informatie over het voorkomen en verwijderen van malware.