Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Blockera popup-fönster, skapa bokmärken för sidor och fylla i formulär

Med Verktygsfält kan du blockera eller visa popup-fönster, skapa bokmärken för dina favoritsidor på Google-kontot och spara uppgifter så att du snabbt kan fylla i formulär.

Blockera eller visa popup-fönster

1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
    • Om du vill blockera popupfönster markerar du rutan bredvid Popup-blockerare.
    • Om du vill visa popupfönster avmarkerar du rutan bredvid Popup-blockerare.
  3. Klicka på Spara.
Visa popup-fönster för en viss sida
  1. Besök sidan.
  2. Klicka på Popup-blockerare Popupfönster har blockerats i verktygsfältet.
  3. I verktygsfältet visas nu Popup tillåts Popupfönster tillåts. Klicka där om du vill stoppa popup-fönster för den här sidan igen.
Visa webbsidor där popup-fönster är tillåtna
  1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Klicka på Redigera bredvid popup-blockeraren.
  4. Om du vill ta bort en webbplats från listan markerar du webbplatsen och klickar på Ta bort webbplats.

Fylla i formulär automatiskt

Genom att spara personliga uppgifter kan du snabbt fylla i formulär. Fyll bara i formulär på webbplatser som du litar på så att du skyddar dina uppgifter.

Steg 1: Skapa en profil för Autofyll
  1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Autofyll till vänster.
  3. Markera AutoFyll Autofyll.
  4. Klicka på Lägg till ny profil.
  5. Skriv in dina uppgifter och klicka på Spara.
  6. Valfritt: Om du vill ta bort dina personliga uppgifter klickar du på Ta bort bredvid din sparade profil.
Steg 2: Fyll i ett formulär
  1. Valfritt: Om vill välja uppgifter från flera profiler klickar du på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Autofyll.
  2. Om du vill se din profilinformation håller du muspekaren över profilen eller Autofyll Autofyll
  3. Fyll i formuläret genom att klicka på Autofyll Autofyll.

Skapa bokmärke för dina favoritsidor

Om du har ett Google-konto kan du spara sidor och besöka dem via Google Verktygsfält eller Google Chrome. Läs mer om hur du skapar ett Google-konto.

Steg 1: Aktivera bokmärken
  1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Markera kryssrutan bredvid Bokmärken.
  4. Klicka på Spara.
Steg 2: Skapa ett bokmärke för en sida
  • Du skapar ett bokmärke för en sida genom att klicka på Bokmärken Bokmärken i verktygsfältet. Logga in på Google-kontot om du uppmanas till det.
  • Om du vill se dina bokmärken: Bredvid Bokmärken klickar du på nedåtpilen Nedåtpil