Blockera popup-fönster, skapa bokmärken för sidor och fylla i formulär

Med Verktygsfält kan du blockera eller visa popup-fönster, skapa bokmärken för dina favoritsidor på Google-kontot och spara uppgifter så att du snabbt kan fylla i formulär.

Blockera eller visa popup-fönster

1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
    • Om du vill blockera popupfönster markerar du rutan bredvid Popup-blockerare.
    • Om du vill visa popupfönster avmarkerar du rutan bredvid Popup-blockerare.
  3. Klicka på Spara.
Visa popup-fönster för en viss sida
  1. Besök sidan.
  2. Klicka på Popup blockeras Popupfönster har blockerats i verktygsfältet.
  3. I verktygsfältet visas nu Popup tillåts Popupfönster tillåts. Klicka där om du vill stoppa popup-fönster för den här sidan igen.
Visa webbsidor där popup-fönster är tillåtna
  1. Klicka på Inställningar Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Klicka på Redigera bredvid popup-blockeraren.
  4. Om du vill ta bort en webbplats från listan markerar du webbplatsen och klickar på Ta bort webbplats.

Fylla i formulär automatiskt

Genom att spara personliga uppgifter kan du snabbt fylla i formulär. Fyll bara i formulär på webbplatser som du litar på så att du skyddar dina uppgifter.

Steg 1: Skapa en profil för Autofyll
  1. Klicka på Inställningar Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Autofyll till vänster.
  3. Markera AutoFyll Autofyll.
  4. Klicka på Lägg till ny profil.
  5. Skriv in dina uppgifter och klicka på Spara.
  6. Valfritt: Om du vill ta bort dina personliga uppgifter klickar du på Ta bort bredvid din sparade profil.
Steg 2: Fyll i ett formulär
  1. Valfritt: Om vill välja uppgifter från flera profiler klickar du på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Autofyll.
  2. Om du vill se din profilinformation håller du muspekaren över profilen eller Autofyll Autofyll
  3. Om du vill fylla i formuläret klickar du på Autofyll Autofyll.

Skapa bokmärke för dina favoritsidor

Om du har ett Google-konto kan du spara sidor och besöka dem via Google Verktygsfält eller Google Chrome. Läs mer om hur du skapar ett Google-konto.

Steg 1: Aktivera bokmärken
  1. Klicka på Alternativ Alternativ i verktygsfältet.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Markera kryssrutan bredvid Bokmärken.
  4. Klicka på Spara.
Steg 2: Skapa ett bokmärke för en sida
  • Om du vill skapa ett bokmärke för en sida: Öppna verktygsfältet och klicka på Bokmärken Bokmärken. Logga in på Google-kontot om du uppmanas till det.
  • Om du vill se dina bokmärken: Bredvid Bokmärken klickar du på nedåtpilen Nedåtpil