Pop-ups blokkeren

Pop-upvensters kunnen storend zijn, maar de functie Pop-ups blokkeren van Google Toolbar blokkeert de meeste ongewenste pop-ups en staat belangrijke pop-upvensters wel toe. Handig, toch?

De functie Pop-ups blokkeren in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Extra het selectievakje 'Pop-ups blokkeren' Pop-ups blokkeren aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.

Pop-ups toestaan

Als u pop-ups wilt toestaan, klikt u op de knop Pop-ups blokkeren op de Toolbar. Het pictogram van de knop verandert van 'Pop-ups geblokkeerd' Pop-ups geblokkeerd in 'Pop-ups toegestaan' Pop-ups toegestaan. Zodra u pop-ups op een specifieke website toestaat, voegt de functie Pop-ups blokkeren de website toe aan een witte lijst met toegestane sites.

De lijst met toegestane sites bekijken

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Klik op het tabblad Extra op de link Bewerken naast het selectievakje 'Pop-ups blokkeren'.

Als u nog steeds geen pop-ups kunt openen nadat u op de knop Pop-ups blokkeren heeft geklikt, controleert u of de pop-up misschien wordt geblokkeerd door Internet Explorer of uw beveiligingssoftware.

De functie Pop-ups blokkeren opnieuw instellen

Klik op de vervolgkeuzelijst van de knop Pop-ups blokkeren en selecteer Teller opnieuw instellen.