Brug AutoFyld, værktøjer og indstillinger til at få hurtigere browsing

Du kan bruge disse værktøjer til at gøre webbrowsing nemmere.

Udfyld formularer automatisk

Du kan udfylde webformularer let og enkelt ved at oprette en profil med AutoFyld.

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på AutoFyld i venstre side.
  3. Markér AutoFyld
  4. Klik på linket Tilføj ny profil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og klik på Gem.

Hvis du vil udfylde en webformular automatisk i Toolbar, skal du klikke på AutoFyld

Hvis du har mere end én profil:

1. Klik på pilen ud for AutoFyld.
  2. Vælg den profil, du vil bruge.

Hvis du vil se et eksempel på dine webformularoplysninger, kan du holde markøren over AutoFyld på Toolbar. Du kan også holde markøren over en af dine profiler på rullemenuen for AutoFyld.

Beskyt dine oplysninger ved at sørge for kun at bruge AutoFyld på websites, du har tillid til.

Skift adgangskode til AutoFyld

Beskyt dine personlige oplysninger ved at oprette en adgangskode til at bruge AutoFyld.

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik i venstre side på AutoFyld .
  3. Klik på Glemt adgangskode i Kreditkort.
  4. Klik på Ja for at rydde oplysningerne.
  5. Klik på Rediger ud for det kreditkort, du vil bruge.
  6. Rediger dit kreditkortnummer.
  7. Markér Kræv adgangskode for at få adgang til kreditkortoplysninger.
  8. Opret en ny adgangskode.
  9. Klik på Gem.

Slå AutoFyld fra

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på AutoFyld.
  3. Fjern markeringen af AutoFyld

Du kan slå AutoFyld til igen ved at følge vejledningen ovenfor og markere AutoFyld .

Hvis du vil fjerne dine personlige oplysninger, skal du klikke på Fjern ud for dine gemte profiler.
Gå hurtigere til dine foretrukne websider

Hvis du vil gå hurtigt til dine foretrukne websider, kan du oprette genveje ved hjælp af Bogmærker i Google Toolbar.

• Bogmærker gemmes på din Google-konto.
  • Hvis du har bogmærker i Internet Explorer, kan du importere dem til værktøjet Bogmærker.

Slå Bogmærker til

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Bogmærker .
  4. Klik på Gem.

Du kan slå Bogmærker fra ved at følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Bogmærker .

Tilføj et bogmærke

1. Gå til den webside, du vil tilføje som bogmærke.
  2. Klik på Bogmærker i Toolbar
  3. Log ind på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.

Se dine bogmærker

1. I Toolbar skal du klikke på Bogmærker .
  2. Du får vist en rullemenu med dine bogmærker.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine bogmærker.

Importér bogmærker fra Internet Explorer til Google Bogmærker

1. Klik på Log ind på Toolbar.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på rullemenuen ud for Bogmærke .
  4. Vælg Importér Favoritter fra Internet Explorer.
  5. Vælg de bogmærker, du vil importere.
  6. Klik på Importér.

Bloker pop op-vinduer

Du kan blokere pop op-vinduer:

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Blokering af pop op-vinduer.
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil tillade pop op-vinduer, skal du fjerne markeringen af Blokering af pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Du kan tillade pop op-vinduer på websider, du selv vælger.

1. Gå til den webside, hvor du vil tillade pop op-vinduer.
  2. I Toolbar skal du klikke på Blokering af pop op-vinduer .
  3. Ikonet skifter til at vise, at pop op-vinduer er tilladt .

Blokering af pop op-vinduer gemmer dine indstillinger for denne webside til brug for fremtidig browsing.

Hvis du vil blokere for pop op-vinduer, skal du klikke på blokering af pop op-vinduer igen.

Se websider, hvor du tillader pop op-vinduer

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Klik på Rediger ud for Blokering af pop op-vinduer.

Du kan fjerne en webside fra denne liste ved at vælge siden og klikke på Fjern website.

Allow pop-ups on a specific site (0:33)

Show pop-up windows using the Pop-up blocker button

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer pop op-vinduer i Chrome.

Se en sides vigtighed

Du kan bruge PageRank til at se en sides vigtighed. Dette måles ved antallet og kvaliteten af indgående links. Jo højere en side rangerer, desto højere vises den i søgeresultaterne.

Slå PageRank til

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger
  2. Klik på Privatliv > Udvidede funktioner.
  3. Markér PageRank .
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil slå PageRank fra, skal du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af PageRank .

Se en sides vigtighed

1. Åbn den side, du vil kontrollere.
  2. I Toolbar skal du holde markøren over PageRank .
  3. Der vises et værktøjstip med PageRank-resultatet.
Foretag en lokal søgning

Du kan bruge Min placering til at få lokale søgeresultater. Hvis du f.eks. deler din placering med et website, der indeholder restaurantanmeldelser, kan websitet vise anmeldelser af restauranter i nærheden af dig.

Slå Min placering til

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Min placering.
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil slå Min placering fra, skal du følge den samme vejledning og fjerne markeringen af Min placering.

Du kan også dele din placering:

1. Gå til Google Maps.
  2. Klik på Min placering over zoomskyderen.
  3. Klik på Tillad for at give Google Maps tilladelse til at bruge din placering.

Slå Min placering fra for et bestemt website

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Klik på Rediger ud for Min placering.
  4. Vælg den webside, du vil fjerne fra listen.
  5. Klik på Fjern website.

Du kan tillade, at et website bruger din placering uden at bede dig om tilladelse, ved at klikke på Indstillinger for dette website > Tillad altid.

Bemærk! Nøjagtighed og dækning varierer alt efter placering.
Få websider til at åbne hurtigere

Du kan få indlæst websider hurtigere ved at slå "forudhentning" til:

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Markér Aktivér forudhentning for at indlæse sider hurtigere.
  4. Klik på Gem.
Du kan slå forudhentning fra ved at følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Aktivér forudhentning for at indlæse sider hurtigere.