Kom igång med Google Verktygsfält

Surfa snabbare på internet med Google Verktygsfält. Med Google Verktygsfält kan du söka på Google från vilken webbsida som helst, fylla i formulär automatiskt, översätta webbsidor och mycket mer. Om du inte redan har det kan du hämta Google Verktygsfält nu.

Så använder du Google Verktygsfält

Verktygsfältet visas högst upp i webbläsaren Internet Explorer. Med sökrutan och knapparna i Google Verktygsfält kan du göra en massa saker:

Hitta sökord snabbare

Börja skriva ett ord i verktygsfältets sökruta. Instant i Google Verktygsfält visar automatiskt populära sökresultat som börjar med de bokstäverna. Skriv fler bokstäver tills rätt ord visas. Läs mer om resultat från Instant.

Visa dina bokmärken i vilken dator som helst

Skicka dina favoritlänkar till Google Bokmärken. Om du vill se dina bokmärken i vilken dator som helst väljer du menyn Bokmärken i Google Verktygsfält. Läs mer om att hantera bokmärken.

Översätt webbsidor till mer än 40 språk

Översätt ett ord eller en hel webbsida direkt. Du kan också ställa in Google Verktygsfält så att webbsidor översätts automatiskt. Läs mer om att översätta webbsidor och översätta ord.

Fyll i webbformulär automatiskt

Skapa en onlineprofil i Autofyll. När du har en profil kan du fylla i formulär genom att bara klicka på knappen Autofyll. Du kan skapa separata profiler för hem och arbete. Läs mer om Autofyll.

Kontrollera stavningen

Korrigera stavningen i e-post, formulär och annat webbaserat innehåll. Läs mer om stavningskontrollen.

Rekommendera sidor och visa dina intressen

Du kan rekommendera en webbsida offentligt med knappen +1. Knappen blir röd när du har satt +1 på en sida. Du kan också använda knappen +1 om du vill dela webbsidor med dina vänner. Läs mer om knappen +1.

Visa aviseringar från Google+ när som helst

Häng med i dina senaste aktiviteter på Google+ om du har Google+. Aviseringsknappen visas automatiskt i Verktygsfältet när du är inloggad på ett konto i Google+. Läs mer om aviseringar i Google+

Kom åt dina inställningar för verktygsfältet på alla datorer

Logga in i verktygsfältet och spara dina inställningar, till exempel uppgifter för Autofyll och anpassade knappar, så att du kan använda dem på vilken dator som helst. Läs mer om att spara inställningar för verktygsfältet.

Anpassa Google Verktygsfält

Ta bort knapptexter, aktivera eller inaktivera vissa verktyg, sök på Google på andra språk med mera. Läs om hur du kan anpassa verktygsfältet.