Lägga till och synkronisera Google Verktygsfält

Du kan installera Google Verktygsfält i Internet Explorer för att söka på Google från vilken webbsida som helst, fylla i formulär automatiskt, översätta webbsidor och mycket mer.

Installera och synkronisera verktygsfältet

Om du vill använda Google Verktygsfält behöver du en enhet med Windows XP, Vista, 7 eller senare samt Internet Explorer 6 eller senare.

1. Avinstallera alla äldre versioner av Google Verktygsfält.
  2. Öppna nedladdningssidan för Google Verktygsfält.
  3. Läs användarvillkoren och klicka på Godkänn och ladda ned.
  4. Om det behövs klickar du för att godkänna att Google Verktygsfält körs på datorn.
  5. När installationen är slutförd klickar du på Aktivera och sedan Jag godkänner.

Problem med att installera Google Verktygsfält

Om du har installerat verktygsfältet men inte ser det testar du följande:

Steg 1: Kontrollera visningsinställningarna
  1. Öppna Internet Explorer.
  2. Tryck på Alt för att visa menyn.
  3. Klicka på Visa och sedan Verktygsfält och sedan Google Verktygsfält.

Om du fortfarande inte ser verktygsfältet stänger du och öppnar Internet Explorer igen.

Steg 2: Aktivera tillägg till verktygsfältet
  1. Öppna Internet Explorer.
  2. Tryck på Alt för att visa menyn.
  3. Klicka på Verktyg och sedan Hantera tillägg.
  4. Välj Google Verktygsfält, Google Toolbar Helper.
  5. Klicka på Aktivera.
  6. Klicka på Stäng.
Steg 3: Återställ personliga inställningar
  1. Öppna Internet Explorer.
  2. Tryck på Alt för att visa menyn.
  3. Klicka på Verktyg och sedan Internetalternativ.
  4. Klicka på fliken Avancerat.
  5. Klicka på Återställ.
  6. Markera kryssrutan bredvid Ta bort personliga inställningar.
  7. Klicka på Återställ.

Avinstallera Google Verktygsfält

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Klicka på Inställningar Alternativ och sedan Avinstallera.
  3. Klicka på OK.