Grunderna i Google Verktygsfält

Kom igång med Google Verktygsfält

Det finns massor att se och göra på webben. Med Google Verktygsfält hittar du snabbt det du letar efter och du upptäcker nya saker på vägen.

Sök med Instant i Google Verktygsfält

När du börjar skriva en sökterm i sökrutan i verktygsfältet visas automatiskt resultat för en populär sökning som börjar med samma bokstäver. Resultaten uppdateras dynamiskt i takt med att du fortsätter att skriva. Få de uppgifter du behöver redan innan du har skrivit klart sökningen. Läs mer om Instant i Google Verktygsfält

Visa dina Google Bokmärken på vilken dator som helst

Istället för att komma ihåg adresserna till alla de webbplatser som du besöker ofta kan du spara tid genom att skapa bokmärken i Google·Bokmärken. Google Bokmärken sparas i ditt Google-konto och sedan kommer du åt dem från vilken dator som helst via menyn Bokmärken på Google Verktygsfält och från startsidan för Google BokmärkenLäs mer om Google Bokmärken

Översätta webbsidor till fler än 40 språk

Visa snabböversättningar av enskilda ord genom att föra muspekaren över ett ord på engelska eller översätt automatiskt hela webbplatser till fler än 40 språk på ett ögonblick. Läs mer om Översätt

Fyll i formulär med Autofyll

Lägg inte tid på att ange samma namn, adress och telefonnummer varje gång du fyller i ett formulär på webben. Skapa istället en Autofyll-profil så kan du fylla i formulär med ett enda klick. Du kan skapa separata Autofyll-profiler för arbetsrelaterade och privata uppgifter. Läs mer om AutoFyll

Kontrollera stavningen

Klicka på Stavningskontroll om du vill kontrollera stavningen i e-postmeddelanden och kontaktformulär. Felstavade ord blir röda och om du klickar på ett sådant ord visas en lista med stavningsförslag. Rättade ord blir gröna. När du är klar klickar du på Stavningskontroll igen så att funktionen inaktiveras. Läs mer om Stavningskontroll

+1:a sidor och dela saker som intresserar dig

Klicka på +1-knappen om du vill rekommendera sidan offentligt på webben. Du kan även använda +1-knappen om du vill dela sidor med dina vänner via e-post eller med dina cirklar på Google+. Läs mer om +1-knappen

Visa meddelanden från Google+ när som helst

Om du använder Google+ kan du ta emot meddelanden från Google+ direkt på Google Verktygsfält. Meddelandeknappen visas automatiskt på verktygsfältet när du är inloggad på ett konto i Google+. När du får ett nytt meddelande blir knappen röd och antalet olästa meddelanden visas. Läs mer om meddelanden från Google+

Logga in om du vill visa din profil på Google och synkronisera inställningar

När du loggar in på ditt Google-konto via Verktygsfält får du snabb åtkomst till din profil på Google. Du kan även spara dina inställningar för Google Verktygsfält (till exempel anpassade knappar och uppgifterna i din Autofyll-profil) i ditt Google-konto så att du kommer åt dem från vilken dator som helst som är ansluten till internet. Läs mer om att synkronisera inställningar för Google Verktygsfält

Anpassa Google Verktygsfält

Anpassa verktygsfältet genom att klicka på skiftnyckelsikonen så att fönstret Alternativ visas. Ta bort textetiketter för knappar, aktivera och inaktivera Google Verktygsfälts funktioner med mera. Klicka på Spara när du är klar med inställningarna.