Legg til og synkroniser Google-verktøylinjen

Du kan installere Google-verktøylinjen i Internet Explorer for å søke på Google fra alle nettsider, fylle ut nettskjemaer automatisk, oversette nettsider og så videre.

Installer og synkroniser verktøylinjen

For å bruke Google-verktøylinjen må du ha en enhet med Windows XP, Vista eller 7+ og Internet Explorer 6 eller nyere.

1. Avinstaller eventuelle eldre versjoner av Google-verktøylinjen.
  2. Gå til nedlastingssiden for Google-verktøylinjen.
  3. Klikk på Last ned Google-verktøylinjen.
  4. Les vilkårene for bruk, og klikk på Godta og Installer.
  5. Klikk om nødvendig for å godkjenne at Google-verktøylinjen kan kjøre på datamaskinen din.
  6. Klikk på Slå på når installasjonen er ferdig.

Har du problemer med å installere Google-verktøylinjen?

Hvis du har installert verktøylinjen, men ikke ser den, bør du prøve disse trinnene.

Trinn 1: Kontrollér hva som vises
  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Trykk eventuelt på Alt for å se menyen.
  3. Klikk på Vis og deretter Verktøylinjer og deretter Google-verktøylinjen.

Hvis du fremdeles ikke ser verktøylinjen, kan du prøve å lukke Internet Explorer og så åpne den på nytt.

Trinn 2: Slå på tillegg for Google-verktøylinjen.
  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Trykk eventuelt på Alt for å se menyen.
  3. Klikk på Verktøy og deretter Administrer tillegg.
  4. Velg Google-verktøylinjen, hjelpefunksjonen for Google-verktøylinjen.
  5. Klikk på Slå på.
  6. Klikk på Lukk.
Trinn 3: Tilbakestill personlige innstillinger
  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Trykk eventuelt på Alt for å se menyen.
  3. Klikk på Verktøy og deretter Alternativer for Internett.
  4. Klikk på Avansert-fanen.
  5. Klikk på Tilbakestill.
  6. Merk av boksen ved siden av «Slett personlige innstillinger».
  7. Klikk på Tilbakestill.

Avinstaller Verktøylinje

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på nedoverpilen ved siden av Alternativer Alternativer Pil ned og deretter Avinstaller.
  3. Klikk på OK.