Google Toolbar toevoegen en synchroniseren

Installeer Google Toolbar in Internet Explorer om vanaf elke webpagina met Google te zoeken, webformulieren in te vullen, webpagina's te vertalen en meer.

Google Toolbar installeren en synchroniseren

Voor het gebruik van Google Toolbar heeft u een apparaat met Windows XP, Vista of 7+ en Internet Explorer 6 of hoger nodig.

1. Verwijder alle oudere versies van Google Toolbar.
  2. Ga naar de downloadpagina van Google Toolbar.
  3. Lees de Servicevoorwaarden en klik op Accepteren en downloaden.
  4. Klik indien nodig om toestemming te geven voor het uitvoeren van Google Toolbar op uw computer.
  5. Nadat u de installatie heeft voltooid, klikt u op Inschakelen en vervolgens Ik ga akkoord.

Problemen met het installeren van Google Toolbar

Als u Google Toolbar heeft geïnstalleerd maar u de toolbar niet kunt zien, probeert u de volgende stappen om het probleem op te lossen.

Stap 1: Uw weergave controleren
  1. Open Internet Explorer.
  2. Druk op Alt om het menu weer te geven.
  3. Klik op Beeld en vervolgens Werkbalken en vervolgens Google Toolbar.

Als Google Toolbar nog steeds niet wordt weergegeven, sluit u Internet Explorer en opent u Internet Explorer opnieuw.

Stap 2: Add-ons voor Google Toolbar inschakelen
  1. Open Internet Explorer.
  2. Druk op Alt om het menu weer te geven.
  3. Klik op Extra en vervolgens Invoegtoepassingen beheren.
  4. Selecteer Google Toolbar en Google Toolbar Helper.
  5. Klik op Inschakelen.
  6. Klik op Sluiten.
Stap 3: Uw persoonlijke instellingen resetten
  1. Open Internet Explorer.
  2. Druk op Alt om het menu weer te geven.
  3. Klik op Extra en vervolgens Internetopties.
  4. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  5. Klik op Opnieuw instellen.
  6. Vink het vakje aan naast 'Persoonlijke instellingen verwijderen'.
  7. Klik op Resetten.

Toolbar verwijderen

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op Instellingen Opties en vervolgens Verwijderen.
  3. Klik op OK.