Aan de slag met Google Toolbar

Er is online veel te doen en te bekijken. Google Toolbar is ontwikkeld om u snel te helpen vinden wat u zoekt en u onderweg nieuwe dingen te laten ontdekken.

Zoeken met Toolbar Instant

Als u uw zoekterm begint te typen in het zoekvak van de Toolbar, worden automatisch resultaten weergegeven voor populaire zoekopdrachten die beginnen met die letters. Blijf typen en de resultaten worden dynamisch bijgewerkt. Zo vindt u de benodigde informatie zelfs al voordat u uw zoekopdracht helemaal heeft getypt. Meer informatie over Toolbar Instant

Uw Google-bladwijzers op elke computer bekijken

Stel Google-bladwijzers in, zodat u niet langer de adressen van uw favoriete websites hoeft te onthouden. Google-bladwijzers worden opgeslagen in uw Google-account en zijn op elke computer toegankelijk via het menu 'Bladwijzers' van de Toolbar of de startpagina van Google BladwijzersMeer informatie over Google Bladwijzers

Websites vertalen in meer dan 40 talen

Bekijk onmiddellijk vertalingen voor afzonderlijke woorden door uw muisaanwijzer over een Engels woord te bewegen of laat de volledige websites automatisch in meer dan 40 talen vertalen. Meer informatie over de functie Vertalen

Formulieren invullen met Automatisch aanvullen

Verspil geen tijd meer met het invullen van telkens dezelfde naam-, adres- en telefoongegevens wanneer u op internet een formulier invult. Maak in plaats daarvan een profiel voor Automatisch aanvullen om formulieren met één klik in te vullen. U kunt afzonderlijke profielen maken, voor thuis en op het werk. Meer informatie over Automatisch aanvullen

Uw spelling controleren

Klik op de knop Spellingcontrole om de spelling in e-mails en contactformulieren te controleren. Onjuist gespelde woorden worden rood gemarkeerd. Klik op onjuist gespelde woorden om uit een lijst met voorgestelde spellingswijzen te kiezen. Gecorrigeerde woorden worden groen gemarkeerd. Als u klaar bent, klik u nogmaals op de knop Spellingcontrole om de functie uit te schakelen. Meer informatie over de functie Spellingcontrole

+1's geven aan pagina's om uw interesses te delen

Klik op de +1-knop om de pagina openbaar aan te bevelen op internet. U kunt de +1-knop ook gebruiken om pagina's te delen met uw vrienden via e-mail of met uw kringen op Google+. Meer informatie over de +1-knop

Google+ meldingen op elk gewenst moment bekijken

Als u Google gebruikt, kunt u Google+ meldingen rechtstreeks op de Toolbar ontvangen. De meldingsknop wordt automatisch weergegeven op de Toolbar wanneer u bent aangemeld bij een Google+ account. Wanneer u een nieuwe melding ontvangt, wordt de knop rood en wordt het aantal ongelezen meldingen aangegeven op de knop. Meer informatie over Google+ meldingen

Aanmelden om uw Google-profiel weer te geven en uw instellingen te synchroniseren

Wanneer u zich aanmeldt bij uw Google-account op de Toolbar, krijgt u snel toegang tot uw Google-profiel. U kunt uw Toolbar-instellingen (zoals aangepaste knoppen en profielgegevens voor Automatisch aanvullen) ook opslaan in uw Google-account, zodat u op elke computer met een internetverbinding toegang tot deze instellingen kunt krijgen. Meer informatie over het synchroniseren van Toolbar-instellingen

Uw Toolbar aanpassen

Pas Google Toolbar naar eigen wens aan door op het moersleutelpictogram te klikken om het venster 'Toolbar-opties' te openen. U kunt tekstlabels voor knoppen verwijderen, functies van Google Toolbar in- of uitschakelen en nog veel meer. Klik op Opslaan als u klaar bent met het aanpassen van de instellingen.