Aan de slag met Google Toolbar

Surf sneller op internet met Google Toolbar. Met de Toolbar kunt u vanaf elke webpagina zoeken met Google, automatisch webformulieren invullen, webpagina's vertalen en meer. Als u Toolbar nog niet heeft, kunt u deze nu downloaden.

Hoe kunt u de Toolbar gebruiken

Google Toolbar verschijnt boven aan uw browservenster in Internet Explorer. Met behulp van het zoekvak en de knoppen van de Toolbar kunt u allerlei dingen doen:

Sneller zoektermen vinden

Begin met het invoeren van een woord in het zoekvak van de Toolbar. Toolbar Instant toont automatisch uw populaire zoekresultaten die met die letters beginnen. Blijf letters invoeren totdat u de gewenste term ziet. Lees meer over instant-resultaten.

Pagina's met bladwijzers weergeven vanaf elke computer

Sla uw favoriete websitelinks op in Google Bladwijzers. Als u uw bladwijzers op elke gewenste computer wilt ophalen, gaat u naar het menu 'Bladwijzers' van de Toolbar. Meer informatie over het beheren van bladwijzers.

Webpagina's vertalen in meer dan 40 talen

Vertaal een specifiek woord of een hele webpagina in een oogopslag. U kunt de Toolbar ook instellen zodat webpagina's automatisch voor u worden vertaald. Meer informatie over webpagina's vertalen en woorden vertalen.

Webformulieren automatisch invullen

Maak een online profiel in Automatisch aanvullen. Nadat u een profiel heeft gemaakt, kunt u formulieren eenvoudig laten invullen door op de knop 'Automatisch aanvullen' te klikken. U kunt afzonderlijke profielen maken voor werk en privé. Meer informatie over Automatisch aanvullen.

Uw spelling controleren

Corrigeer uw spelling in e-mails, formulieren en andere webinhoud. Meer informatie over Spellingscontrole.

Pagina's aanbevelen en uw interesses delen

Beveel publiekelijk een internetpagina aan met de +1 knop. De knop wordt rood wanneer u een pagina een +1 geeft. U kunt de +1 knop ook gebruiken om webpagina's met uw vrienden te delen. Meer informatie over de +1 knop.

Op elk gewenst moment Google+ meldingen bekijken

Blijf op de hoogte van uw recente activiteit op Google+ als u Google+ gebruikt. De meldingsknop wordt automatisch op de Toolbar weergegeven wanneer u bent ingelogd op een Google+ account. Meer informatie over Google+ meldingen

Uw Toolbar-instellingen op elke gewenste computer openen

Log in bij de Toolbar en sla uw instellingen op, bijvoorbeeld uw gegevens voor Automatisch aanvullen en uw aangepaste knoppen. Zo heeft u er toegang toe vanaf elke gewenste computer. Meer informatie over het opslaan van Toolbar-instellingen.

Uw Toolbar aanpassen

Verwijder tekstlabels op knoppen, schakel bepaalde tools in of uit, zoek met Google in andere talen en meer. Lees hoe u uw Toolbar kunt aanpassen.