Google Toolbar installeren en gebruiken

Installeer Google Toolbar in Internet Explorer om vanaf elke webpagina met Google te zoeken, automatisch webformulieren in te vullen, webpagina's te vertalen en meer.

Google Toolbar installeren

Controleer voordat u Google Toolbar installeert of u over het volgende beschikt:

• Internet Explorer (IE) 6 of hoger
  • Windows XP, Vista, 7 of hoger

U kunt Google Toolbar als volgt installeren:

1. Ga naar Google Toolbar.
  2. Klik aan de rechterkant op 'Google Toolbar downloaden'.
  3. Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid.
  4. Klik op 'Accepteren en installeren'.

Meer informatie over het oplossen van problemen met Google Toolbar voor IE.

Google Toolbar gebruiken

Google Toolbar wordt boven aan het Internet Explorer-browservenster weergegeven.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over het gebruik van Google Toolbar.