Google-työkalupalkin asentaminen ja käyttäminen

Asentamalla Internet Exploreriin Google-työkalupalkin voit muun muassa tehdä Google-hakuja miltä tahansa sivulta, täyttää verkkolomakkeita automaattisesti ja kääntää verkkosivuja omalle kielellesi.

Google-työkalupalkin asentaminen

Ennen Google-työkalupalkin asentamista varmista, että sinulla on käytössäsi

• Internet Explorer (IE) 6 tai uudempi
  • Windows XP/Vista/7 tai uudempi.

Google-työkalupalkin asentaminen

1. Avaa Google-työkalupalkin tuotesivu.
  2. Klikkaa sivun oikealla puolella näkyvää Lataa Google-työkalupalkki ‑painiketta.
  3. Tutustu käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön.
  4. Valitse Hyväksy ja asenna.

Työkalupalkin vianetsintä Internet Explorerissa

Työkalupalkin käyttäminen

Työkalupalkki näkyy Internet Explorerin selainikkunan yläosassa.

Tutustu Työkalupalkin käyttöön katsomalla oheinen video.