Tilføj og synkroniser Google Toolbar

Du kan installere Google Toolbar i Internet Explorer for at søge på Google fra enhver webside, udfylde webformularer, oversætte websider og meget mere.

Installer og synkroniser værktøjslinjen

Du skal have en enhed med Windows XP, Vista eller 7+ og Internet Explorer 6 eller en nyere version for at bruge Google Toolbar.

1. Afinstaller eventuelle ældre versioner af Google Toolbar.
  2. Gå til downloadsiden for Google Toolbar.
  3. Klik på Download Google Toolbar.
  4. Læs servicevilkårene, og klik på Acceptér og installer.
  5. Hvis det er påkrævet, skal du tillade, at Google Toolbar kører på din computer.
  6. Når du installationen er gennemført, skal du klikke på Aktivér.

Problemer med installation af Google Toolbar

Hvis du har installeret Toolbar, men ikke kan se den, kan du prøve følgende trin.

Trin 1: Kontrollér, at den vises
  1. Åbn Internet Explorer.
  2. Tryk på Alt for at se menuen.
  3. Klik på Vis og dernæst Værktøjslinjer og dernæst Google Toolbar.

Hvis du stadig ikke kan se Toolbar, skal du lukke og åbne Internet Explorer igen.

Trin 2: Aktivér Toolbar-tilføjelser
  1. Åbn Internet Explorer.
  2. Tryk på Alt for at se menuen.
  3. Klik på Værktøjer og dernæst Administrer tilføjelser.
  4. Vælg Google Toolbar, Google Toolbar Helper.
  5. Klik på Aktivér.
  6. Klik på Luk.
Trin 3: Nulstil dine personlige indstillinger
  1. Åbn Internet Explorer.
  2. Tryk på Alt for at se menuen.
  3. Klik på Værktøjer og dernæst Internetindstillinger.
  4. Klik på fanen Avanceret.
  5. Klik på Nulstil.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Slet personlige indstillinger."
  7. Klik på Nulstil.

Afinstaller Toolbar

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pilen Pil ned og dernæst Afinstaller ud for Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på OK.