Se en sides vigtighed ved hjælp af PageRank

Du kan bruge PageRank til at se en sides vigtighed, som Google bl.a. beregner ud fra antallet af links, der fører til siden. Sider med højere PageRank har større sandsynlighed for at blive vist øverst i Googles søgeresultater.

Aktivér og deaktiver PageRank

1. Klik på skruenøglen til højre på Toolbar.
  2. Gå til fanen Privatliv > Forbedrede funktioner.
  3. Hvis du vil aktivere PageRank, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "PageRank" . Fjern markeringen, hvis du vil deaktivere funktionen.
  4. Klik på Gem.

Se en sides vigtighed

Når du har aktiveret PageRank, skal du følge denne vejledning for at se Googles vurdering af en sides vigtighed:

1. Hold markøren over PageRank i Toolbar.
  2. Der vises et værktøjstip med PageRank-resultatet.