Få adgang til dine Toolbar-indstillinger, uanset hvor du befinder dig

Du kan få adgang til dine Toolbar-indstillinger på en hvilken som helst computer ved at gemme (synkronisere) dine indstillinger på din Google-konto. Du kan f.eks. gemme dine tilpassede knapper og dine oplysninger om AutoFyld.

• Klik på Log ind på højre side af Toolbar. Hvis du kan se dit navn eller dit profilikon her, er du allerede logget ind.
  • Log ind på din Google-konto.
  • Klik på dit navn eller dit profilikon i Toolbar.
  • Vælg Få adgang til dine Toolbar-indstillinger, uanset hvor du befinder dig. Vælg Begræns Toolbar-indstillinger til denne computer for at slå funktionen fra.
  • Klik på Ja for at bekræfte dit valg.

Har du ikke en Google-konto? Opret en Google-konto