Gem dine Toolbar-indstillinger på din Google-konto

Når du logger ind på din Google-konto i Toolbar, kan dine indstillinger i Toolbar (f.eks. brugerdefinerede knapper og oplysninger om din profil i AutoFyld) gemmes på din Google-konto, så du kan få adgang til dem på alle computere med internetforbindelse. Når du logger ud af din Google-konto, genindlæses de standardindstillinger for Toolbar, der er gemt på din computer.

Aktivér eller deaktiver synkroniserede indstillinger i Toolbar

1. Log ind på din Google-konto ved at klikke på knappen Log ind i Toolbar.
  2. Klik igen på knappen Log ind i Toolbar, og vælg Få adgang til dine indstillinger i Toolbar overalt (eller Anvend udelukkede indstillinger i Toolbar på denne computer).
  3. Klik på Ja for at bekræfte dit valg.