Webbhistorik i Verktygsfält har tagits bort

Med hjälp av Google Webbhistorik i Verktygsfält gick det tidigare att spara webbadresserna till sidor som du besökte och att visa och hantera dem från vilken dator som helst genom att logga in med ett Google-konto. Webbhistorik i Verktygsfält stöds dock inte längre och ingen ny information från Verktygsfält sparas i Webbhistorik. Google Webbhistorik påverkas bara i Google Verktygsfält och i webbläsarens historikinställningar, ingen annanstans.

Du kan när som helst ta bort objekt från Google Webbhistorik som sparas via Verktygsfält. Läs om hur du tar bort objekt från Google Webbhistorik

Du kan fortfarande få användbara sökförslag när du använder sökrutan i Verktygsfält genom att spara sökhistoriken för Verktygsfält på datorn. Läs om hur du sparar sökhistoriken