Problemen met Toolbar voor Internet Explorer oplossen

Als u problemen heeft met Toolbar voor Internet Explorer, vindt u hier enkele manieren om deze op te lossen.

Ik kan Toolbar niet installeren

Als u Toolbar niet kunt installeren, volgen hier enkele opties die u kunt proberen:

1. Zorg ervoor dat u Internet Explorer heeft.
  2. Controleer of uw computer en browser met Toolbar werken.
  3. Schakel Toolbar in.
  4. Sta het gebruik van JavaScript toe. Als het foutbericht 'Kan pagina niet vinden' wordt weergegeven, kan het zijn dat uw browser JavaScript blokkeert. Raadpleeg de Help van uw browser voor informatie over hoe u JavaScript toestaat.
  5. Wis het cachegeheugen van uw browser.
  6. Schakel 'Actief uitvoeren van scripts' in:
    1. Klik in uw browser op Extra > Internetopties.
    2. Klik onder 'Beveiliging' op Aangepast niveau.
    3. Selecteer Actief uitvoeren van scripts.
    4. Klik op OK.
Ik kan niet inloggen bij Toolbar

Als u problemen heeft met inloggen op uw Google-account in Toolbar, volgt u deze stappen:

Stap 1: Gmail Notifier verwijderen

Verwijder Gmail Notifier. Als u toch e-mailmeldingen wilt ontvangen, selecteert u een andere service:

Stap 2: uw cachegeheugen en cookies wissen

Stap 3: cookies van Google accepteren

1. Klik in uw browser op Extra > Internetopties.
  2. Klik onder 'Privacy' op Websites.
  3. Typ google.com in het vak 'Adres van website'.
  4. Klik op Toestaan > OK.
Ik kan mijn webpagina niet vinden

Als Internet Explorer uw webpagina niet kan vinden, kunt u het volgende doen:

1. Wis uw cachegeheugen en cookies en vernieuw de pagina.
  2. Los mogelijke problemen met Windows op.
  3. Schakel over naar Google Public DNS op uw thuiscomputer.

Suggesties inschakelen wanneer Internet Explorer uw webpagina niet kan vinden

U kunt Toolbar zo instellen dat er suggesties voor gerelateerde webpagina's worden weergegeven als de website die u wilt bezoeken een foutmelding geeft.

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen .
  2. Ga naar het tabblad 'Algemeen' onder het gedeelte 'Hulpprogramma's voor surfen' en vink het selectievakje aan naast Suggesties bij navigatiefouten.
  3. Klik op Opslaan.
Opmerking: Toolbar biedt geen suggesties voor aangepaste 404-pagina's die groter zijn dan 512 bytes.
Een ontbrekende knop zoeken

Een knop vastzetten in Toolbar

U kunt een knop vastzetten in Toolbar zodat u deze altijd kunt vinden.

1. Klik in uw Toolbar op Meer om een lijst weer te geven met tools die u heeft ingeschakeld.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de tool die u wilt vastzetten.
  3. Selecteer Knop vastzetten.

Alle knoppen in de Toolbar vastzetten

1. Klik met de rechtermuisknop op de Toolbar.
  2. Selecteer Alle knoppen vastzetten.

Als u alleen uw meest gebruikte knoppen wilt weergeven, verwijdert u het vinkje naast Alle knoppen vastzetten.

Een knop zoeken die niet wordt weergegeven

1. Vouw uw browservenster uit.
  2. Klik in uw Toolbar op Meer om te zien of de tool wordt weergegeven. Als de tool niet wordt weergegeven, is deze mogelijk uitgeschakeld.

Een tool inschakelen

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen
  2. Klik aan de linkerkant op het tabblad voor de tool die u wilt inschakelen.
  3. Vink het selectievakje aan voor de tool die u wilt inschakelen.
Toolbar wordt niet weergegeven

Als Toolbar niet wordt weergegeven, probeert u de onderstaande stappen voor probleemoplossing:

Stap 1: add-ons inschakelen

1. Klik in uw browser op Extra > Add-ons beheren.
  2. Selecteer Inschakelen voor Google Toolbar, Google Toolbar Helper en Google Toolbar Notifier BHO.
  3. Klik op Sluiten.
  4. Controleer of Toolbar wordt weergegeven.
  5. Als dit niet het geval is, probeert u de volgende stap.

Stap 2: Google Toolbar inschakelen via het menu 'Beeld'

1. Klik in uw browser op Extra > Werkbalken.
  2. Vink het selectievakje naast Google Toolbar aan.
  3. Controleer of Toolbar wordt weergegeven.
  4. Als dit niet het geval is, probeert u de volgende stap.

Stap 3: de instellingen in Internet Explorer opnieuw instellen

1. Klik in uw browser op Extra > Internetopties.
  2. Klik op het tabblad Geavanceerd op Opnieuw instellen.
  3. Lees de tekst zodat u weet wat de gevolgen voor uw computer zijn.
  4. Vink het selectievakje aan naast Persoonlijke instellingen verwijderen.
  5. Klik op Opnieuw instellen.
  6. Als Toolbar nog steeds niet wordt weergegeven, probeert u de volgende stap.

Opmerking: Dit kan invloed hebben op andere instellingen in Internet Explorer.

Stap 4: Toolbar opnieuw installeren

Installeer Toolbar opnieuw.

Probleemoplosser

Als u, nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, nog steeds problemen met Toolbar heeft, probeert u deze probleemoplosser.

Een probleem melden

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen .
  2. Selecteer Een Toolbar-probleem melden.
  3. Op de pagina die wordt weergegeven, voegt u gegevens toe in het veld 'Vertel ons wat er aan de hand is', inclusief de stappen die we moeten volgen om uw probleem te reproduceren.
  4. Als u een URL, e-mailadres of screenshot wilt toevoegen, moet u de betreffende selectievakjes aanvinken.
  5. Klik op Feedback verzenden.

We sturen u waarschijnlijk geen persoonlijke reactie, maar we onderzoeken uw melding en gebruiken de door u verstrekte informatie om Google Toolbar verder te verbeteren.