Suggesties bij navigatiefouten

De Toolbar toont u suggesties wanneer de website die u probeert te openen, niet wordt gevonden.

Suggesties voor navigatiefouten in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Algemeen onder het gedeelte 'Hulpprogramma's voor surfen ' het selectievakje 'Suggesties bieden bij navigatiefouten' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.

Problemen met het surfen op internet oplossen

Als de pagina 'Oeps!' wordt weergegeven voor links die niet zijn verbroken, kunt u de volgende stappen voor het oplossen van problemen met uw internetverbinding te proberen:

1. Wis uw cachegeheugen en cookies en vernieuw de pagina.
  2. Los mogelijke problemen met Windows op .
  3. Schakel over naar Google Public DNS op uw thuiscomputer .

Toolbar biedt geen suggesties voor navigatiefouten wanneer er aangepaste 404-pagina's worden gevonden die groter zijn dan 512 bytes. Zelfs als deze functie is uitgeschakeld, worden aangepaste 404-pagina's die kleiner zijn dan 512 bytes niet weergegeven in Internet Explorer 7 of hoger.