Suggeriments sobre errors de navegació

La barra Google ofereix suggeriments quan no troba la pàgina web que proveu d'obrir.

Activació o desactivació dels suggeriments sobre errors de navegació

1. Feu clic a la icona d'opcions opcions de la barra Google.
  2. A la pestanya General, a la secció "Eines de navegació web", marqueu (o desmarqueu) la casella de selecció "Proporciona suggeriments sobre errors de navegació".
  3. Feu clic a Desa.

Resolució de problemes amb la navegació a Internet

Si veieu el missatge de pàgina no trobada per a enllaços vàlids, proveu de seguir aquests passos de resolució de problemes amb la connexió a Internet:

1. Esborreu la memòria cau i les galetes i, a continuació, actualitzeu la pàgina.
  2. Resoleu possibles problemes de Windows .
  3. Canvieu al DNS públic de Google al vostre ordinador de casa .

La barra Google no ofereix suggeriments sobre errors de navegació quan troba pàgines 404 personalitzades de més de 512 bytes. Tingueu en compte que encara que aquesta funció estigui desactivada, les pàgines 404 personalitzades de menys de 512 bytes no es mostren a Internet Explorer 7 i a versions posteriors.