Resoldre problemes amb la Barra Google a Internet Explorer

A continuació trobareu unes quantes maneres de resoldre problemes amb la Barra Google per a Internet Explorer.

No puc instal·lar la Barra Google

Si no podeu instal·lar la Barra Google, comproveu el següent:

1. Heu de tenir Internet Explorer.
  2. L'ordinador i el navegador han de ser compatibles amb la Barra Google.
  3. Activeu la Barra Google.
  4. Permeteu l'execució de JavaScript. Si veieu un missatge d'error que indica que no es troba la pàgina, pot ser que el navegador hagi bloquejat el codi JavaScript. Al Centre d'ajuda del navegador trobareu informació sobre com permetre l'execució de JavaScript.
  5. Esborreu la memòria cau del navegador.
  6. Activeu els scripts actius:
    1. Al navegador, feu clic a Eines > Opcions d'Internet.
    2. A "Seguretat", feu clic a Nivell personalitzat.
    3. Marqueu Scripts actius.
    4. Feu clic a D'acord.
No puc iniciar la sessió a la Barra Google

Si teniu problemes per iniciar la sessió al compte de Google des de la Barra Google, seguiu aquests passos:

Pas 1: Desinstal·leu el Notificador de Gmail

Desinstal·leu el Notificador de Gmail. Per rebre alertes del correu electrònic, seleccioneu un altre servei:

Pas 2: Esborreu la memòria cau i les galetes

Pas 3: Accepteu les galetes de Google

1. Al navegador, feu clic a Eines > Opcions d'Internet.
  2. A Privadesa, feu clic a Llocs.
  3. A "Adreça del lloc web", escriviu google.com.
  4. Feu clic a Permet > D'acord.
No trobo la meva pàgina web

Si no trobeu la vostra pàgina web des d'Internet Explorer, feu el següent:

1. Esborreu la memòria cau i les galetes i, a continuació, actualitzeu la pàgina.
  2. Resoleu problemes potencials amb Windows.
  3. Canvieu el DNS del vostre ordinador particular pel DNS públic de Google.

Si Internet Explorer no troba la vostra pàgina web, activeu "Suggeriments"

Podeu configurar la Barra Google perquè us suggereixi pàgines relacionades quan veieu un error en provar de visitar un lloc web.

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració .
  2. A la pestanya General, a "Eines de navegació web", marqueu Proporciona suggeriments sobre errors de navegació.
  3. Feu clic a Desa.
Nota: la Barra Google no ofereix suggeriments quan es mostren pàgines 404 personalitzades de més de 512 bytes.
Cercar un botó que no hi és

Fixar un botó a la Barra Google

Podeu fixar un botó a la Barra Google perquè es mostri sempre.

1. A la Barra Google, feu clic a Més per veure una llista de les eines que teniu activades.
  2. Per fixar una eina, feu-hi clic amb el botó dret.
  3. Seleccioneu Fixa el botó.

Fixar tots els botons a la Barra Google

1. Feu clic amb el botó dret a la Barra Google.
  2. Seleccioneu Fixa tots els botons.

Si només voleu veure els botons que utilitzeu més sovint, desmarqueu Fixa tots els botons.

Trobar un botó que no es mostra

1. Amplieu la finestra del navegador.
  2. A la Barra Google, feu clic a Més per veure l'eina. Si no hi és, pot ser que s'hagi desactivat.

Activar una eina

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració
  2. A l'esquerra, feu clic a la pestanya de l'eina que vulgueu activar.
  3. Marqueu l'eina que vulgueu activar.
No veig la Barra Google

Si no veieu la Barra Google, proveu aquests passos per resoldre el problema:

Pas 1: Activeu els complements

1. Al navegador, feu clic a Eines > Gestiona els complements.
  2. Seleccioneu Activa per a la Barra Google, per a l'Auxiliar de la Barra Google i per al Notificador de Google BHO.
  3. Feu clic a Tanca.
  4. Comproveu si es mostra la Barra Google.
  5. Si no és així, proveu el pas següent.

Pas 2: Activeu la Barra Google al menú "Visualització"

1. Al navegador, feu clic a Eines > Barres d'eines.
  2. Marqueu Barra Google.
  3. Comproveu si es mostra la Barra Google.
  4. Si no és així, proveu el pas següent.

Pas 3: Restabliu la configuració d'Internet Explorer

1. Al navegador, feu clic a Eines > Opcions d'Internet.
  2. A la pestanya Avançades, feu clic a Restableix.
  3. Llegiu de quina manera aquest restabliment afectarà l'ordinador.
  4. Marqueu Suprimeix la configuració personal.
  5. Feu clic a Restableix.
  6. Si encara no veieu la Barra Google, proveu el pas següent.

Nota: això pot afectar altres opcions de configuració d'Internet Explorer.

Pas 4: Torneu a instal·lar la Barra Google

Torneu a instal·lar la Barra Google.

Solucionar el problema

Si continueu tenint problemes amb la Barra Google després de seguir els passos anteriors, proveu aquesta eina de resolució de problemes.

Informar d'un problema

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració .
  2. Seleccioneu Informa d'un problema de la Barra Google.
  3. A la pàgina que apareix, afegiu els detalls al camp "Expliqueu-nos què passa", també els passos per reproduir el problema que tingueu.
  4. Per incloure-hi un URL, una adreça electrònica o una captura de pantalla, marqueu les caselles corresponents.
  5. Feu clic a Envieu suggeriments.

Probablement no us podrem enviar una resposta individual, però investigarem el vostre informe i utilitzarem la informació que hàgiu proporcionat per millorar la Barra Google.