Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Bloker pop op-vinduer, gem sider som bogmærker, og udfyld formularer

Med Toolbar kan du blokere eller få vist pop op-vinduer, tilføje bogmærker for dine favoritsider på din Google-konto og gemme oplysninger, så du hurtigt kan udfylde formularer.

Bloker eller få vist pop op-vinduer

1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
    • Hvis du vil blokere pop op-vinduer, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Blokering af pop op-vinduer".
    • Hvis du gerne vil have vist pop op-vinduer, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Blokering af pop op-vinduer".
  3. Klik på Gem.
Få vist pop op-vinduer for en bestemt side
  1. Gå til siden.
  2. I Toolbar skal du klikke på Blokering af pop op-vinduer Pop op-vinduer er blokeret.
  3. Du kan nu se Pop op-vinduer er tilladt Pop op-vinduer er tilladt på værktøjslinjen. Hvis du vil stoppe pop op-vinduer på denne side igen, skal du klikke på det.
Se websider, hvor du tillader pop op-vinduer
  1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Klik på Rediger ud for "Blokering af pop op-vinduer".
  4. Du kan fjerne en webside fra denne liste ved at markere siden og klikke på Fjern website.

Udfyld formularer automatisk

Du kan gemme dine personlige oplysninger, så du hurtigt kan udfylde formularer. Beskyt dine oplysninger ved kun at udfylde formularer på sider, du har tillid til.

Trin 1: Opret en AutoFyld-profil
  1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Toolbar.
  2. Klik på AutoFyld i venstre side.
  3. Markér AutoFyld AutoFyld.
  4. Klik på linket Tilføj ny profil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og klik på Gem.
  6. Valgfrit: Hvis du vil fjerne dine personlige oplysninger, kan du klikke på Fjern ud for din gemte profil.
Trin 2: Udfyld en formular
  1. Valgfrit: Du kan vælge, hvilke oplysninger du vil angive fra flere profiler, ved at klikke på pilen Nedadvendt pil ud for "AutoFyld".
  2. Du kan se dine profiloplysninger ved at holde markøren over din profil eller AutoFyld AutoFyld
  3. Klik på AutoFyld AutoFyld for at udfylde formularen.

Tilføj bogmærker for dine favoritsider

Hvis du har en Google-konto, kan du gemme sider og besøge dem med Google Toolbar eller Google Chrome. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google-konto.

Trin 1: Slå bogmærker til
  1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Bogmærker".
  4. Klik på Gem.
Trin 2: Tilføj et bogmærke for en side
  • Hvis du vil tilføje et bogmærke for en side, kan du gå til Toolbar og klikke på Bogmærker Bogmærker. Log ind på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  • Hvis du vil se dine bogmærker, skal du ud for "Bogmærker" klikke på pilen Nedadvendt pil