Bladwijzers

Toegang tot uw Google-bladwijzers vanaf elke computer

Met de functie Bladwijzers van Google Toolbar kunt u snelkoppelingen opslaan voor uw favoriete webpagina's. In tegenstelling tot de bladwijzers in uw browser die worden opgeslagen op uw computer, worden Google-bladwijzers opgeslagen in uw Google-account en zijn ze toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding.

Meer informatie over Google-bladwijzers

De functie Bladwijzers in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Extra het vakje 'Bladwijzers' Bladwijzers aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.

Bladwijzers of favorieten in uw browser importeren in Google Bladwijzers

1. Meld u aan bij uw Google-account door op de knop Aanmelden op de Toolbar te klikken.
  2. Klik op de knop van de vervolgkeuzelijst Bladwijzers en selecteer IE-favorieten importeren.
  3. Selecteer de bladwijzers die u wilt importeren en klik op Importeren.