Gmail als standaardapplicatie voor e-mail gebruiken

In plaats van e-mailclients zoals Outlook of Thunderbird te openen om e-mail te verzenden, kunt u de functie 'Verzenden met Gmail' van de Toolbar gebruiken om de pagina 'E-mail opstellen' van Gmail automatisch te openen wanneer u op e-maillinks klikt in uw browser.

Verzenden via Gmail in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Algemeen het selectievakje 'Gmail gebruiken voor e-maillinks' Verzenden met Gmail aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.