Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Kan ikke logge på på verktøylinjen

Hvis du ikke kan logge deg på Google-kontoen fra verktøylinjen, kan du forsøke følgende fremgangsmåte:

Trinn 1: Avinstaller Gmail-varsler

Gmail-varsler kan forårsake at verktøylinjen logger deg av Google-kontoen. Avinstaller Gmail-varsler og velg et av de følgende alternativer for å motta e-postvarsler:

• Legg til den egendefinerte Gmail-knapp Gmail til verktøylinjen din. Når det kommer nye meldinger i innboksen, endres Gmail-ikonet til en åpen konvolutt.
  • Installer Google Talk og få forgrunnsvindu-varsler når du har fått ny e-post.

Trinn 2: Tøm bufferen og slett informasjonskapsler

Se instruksjoner

Trinn 3: Godta informasjonskapsler fra Google

1. Klikk på Verktøy-menyen i Internet Explorer, eller trykk på ALT+T på tastaturet.
  2. Velg Alternativer for Internett.
  3. Personvern-fanen klikker du på Nettsteder.
  4. Skriv inn google.com i Nettstedets adresse-feltet.
  5. Klikk på Tillat.
  6. Klikk på OK for å lagre innstillingene dine og lukk vinduene for Alternativer for Internett og Personvernhandlinger per område.