Sisäänkirjautuminen Työkalupalkista ei onnistu

Jos et pysty kirjautumaan sisään Google-tiliisi työkalupalkista, kokeile seuraavia vianetsintäohjeita.

Vaihe 1: Poista Gmail-postivahti

Gmail-postivahti voi aiheuttaa Työkalupalkin uloskirjautumisen Google-tilistäsi. Poista Gmail-postivahti ja valitse jokin seuraavista tavoista sähköposti-ilmoituksien vastaanottamiseen:

• Lisää Työkalupalkkiin Gmail-painike Gmail. Kun sinulle tulee uusia sähköpostiviestejä, Gmail-kuvake muuttuu avoimeksi kirjekuoreksi.
  • Asenna Google Talk, ja näet ponnahdusilmoituksia saadessasi uusia sähköpostiviestejä.

Vaihe 2: Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet

Katso ohjeet

Vaihe 3: Hyväksy Googlen evästeet

1. Klikkaa Internet Explorerin Työkalut-valikkoa tai paina näppäimistöstä Alt + T.
  2. Valitse Internet-asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja-välilehdeltä Sivustot.
  4. Kirjoita verkkosivuston osoite -kenttään google.com.
  5. Valitse Salli.
  6. Tallenna asetukset valitsemalla OK ja sulje ikkunat Internet-asetukset ja Sivustokohtaiset tietosuojatoiminnot.