Använd Google som standardsökmotor

Verktygsfältmeddelaren skyddar dina sökinställningar för Google och meddelar dig när en webbplats eller ett program försöker ändra dina standardinställningar för sökning.  Ibland försöker skadlig programvara omdirigera dina sökningar till en obekant sökmotor. Om du bekräftar ändringarna och väljer en ny standardsökmotor inaktiveras Verktygsfältmeddelaren automatiskt.

Aktivera eller inaktivera Verktygsfältmeddelaren

1. Klicka på skiftnyckelikonen skiftnyckel i verktygsfältet.
  2. På fliken Allmänt markerar (eller avmarkerar) du kryssrutan Ange och spara Google som standardsökmotor.
  3. Klicka på Spara.