Googlen asettaminen oletushakukoneeksi

Työkalupalkin ilmoitustoiminto suojelee Google-haun asetuksiasi ja huomauttaa, jos verkkosivusto tai ohjelma yrittää muuttaa oletushakuasetuksiasi. Joskus haittaohjelma voi yrittää ohjata hakusi tuntemattomaan hakukoneeseen. Jos vahvistat muutoksen ja valitset uuden oletushakukoneen, työkalupalkin ilmoitustoiminto poistetaan automaattisesti käytöstä.

Työkalupalkin ilmoitustoiminnon käyttöönotto tai käytöstä poisto

1. Klikkaa Työkalupalkin jakoavainkuvaketta jakoavain.
  2. Valitse Yleistä-välilehdeltä Määritä Google oletushakukoneeksi ja säilytä asetus -valintaruutu (tai poista valinta ruudusta).
  3. Valitse Tallenna.