Stavekontrol

Funktionen Stavekontrol retter stavefejl i formularer, herunder i webbaserede e-mails, diskussionsfora og endda i intranet-webprogrammer.

Aktivér eller deaktiver Stavekontrol

1. Klik på skruenøgleikonet skruenøgle på Toolbar.
  2. På fanen Værktøjer skal du markere (eller fjerne markeringen fra) afkrydsningsfeltet "Stavekontrol" Stavekontrol.
  3. Klik på Gem.

Hvis du automatisk vil have rettet alle stavefejl i en webformular, skal du klikke på pil ned ud for knappen Stavekontrol og klikke på AutoFix.

Rediger ordbogen til Stavekontrol

1. Klik på menuen Startpå computerens proceslinje.
  2. Vælg Kør.
  3. Indtast følgende tekst i feltet "Åbn":

notepad "%HOMEPATH%\Application Data\Google\User Dictionary.txt"

4. Klik på OK.

Hvis du har føjet ord til Toolbars ordbog til stavekontrol, åbnes der en tekstfil med de ord, du har tilføjet. Du kan derefter redigere eller fjerne ethvert ord i denne fil. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du gemme filen ved at klikke på menuen Fil og vælge Gem.

Hvis du ikke har føjet ord til ordbogen til stavekontrol, vises der en fejlmeddelelse, der fortæller, at filen eller mappen ikke blev fundet. Kontrollér, at du ikke har føjet ord til din browsers ordbog i stedet for.

Skift sprog for Stavekontrol

Klik på Stavekontrol-knappens rullemenu, og vælg et sprog i menuen Vælg sprog. Alternativt registrerer Stavekontrol automatisk ethvert af sprogene nedenfor, hvis du vælger AutoFix i menuen Vælg sprog.

Se alle sprog for Stavekontrol

• dansk
  • hollandsk
  • engelsk
  • finsk
  • fransk
  • tysk
  • italiensk
  • polsk
  • portugisisk (BR)
  • russisk
  • spansk
  • svensk