Notifikation

Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Oversættelse og stavekontrol på websider

Du kan oversætte ord eller sider og kontrollere din stavning, mens du skriver tekst på en side.

Vælg et sprog

Før du kan oversætte ord eller sider, skal du vælge, hvilket sprog der skal oversættes til.

1. Klik på Valgmuligheder Indstillinger i Google Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Oversæt.
  4. Klik på Rediger.
  5. Vælg sprog, der skal oversættes til.
  6. Klik på Gem.

Oversæt en side

Når du har valgt et sprog, kan du oversætte en hel side eller enkelte ord på den pågældende side.

• Hvis du vil oversætte hele siden, skal du gå til Google Toolbar og klikke på Oversæt.
  • Hvis du vil se oversættelsen af et ord, der ikke er skrevet på dit nuværende sprog, skal du holde markøren over det.

Stavekontrol

Du kan rette stavefejl, mens du skriver på forskellige websider.

Trin 1: Slå stavekontrol til

1. Klik på Valgmuligheder Indstillinger i Google Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Stavekontrol.
  4. Klik på Gem.

Trin 2: Kontrollér stavning

1. Klik på Kontrollér Kontrollér i Google Toolbar.
  2. Hvis du vil ændre sprog for stavekontrollen, skal du klikke på pilen Nedadvendt pil og så Vælg sprog.