Stavekontrol

Du kan rette stavefejl, mens du udfylder formularer, skriver e-mails og opretter indlæg på diskussionsfora. Du kan også vælge sprog for stavekontrollen.

Slå stavekontrol til eller fra

1. Klik på skruenøglen på højre side af Toolbar.
  2. Gå til fanen Værktøjer.
  3. Markér afkrydsningsfeltet "Stavekontrol" for at slå stavekontrol til. Fjern markeringen for at slå funktionen fra.
  4. Klik på Gem.

Stavekontrol

Sådan bruger du stavekontrollen:

1. Indtast ord i en formular, en e-mail eller i et diskussionforum.
  2. Klik på knappen Stavekontroli Toolbar.

Stavefejl vises med rød understregning, Klik på knappen Stavekontrol igen for at stoppe stavekontrollen.

Skift sprog for stavekontrollen.

1. Klik på pilen ud for knappen Stavekontroli Toolbar.
  2. Vælg Vælg sprog i rullemenuen.
  3. Vælg et sprog i menuen.

Sproget for stavekontrollen ændres til det valgte sprog.

Du kan få Toolbar til at registrere dit sprog for stavekontrollen automatisk ved at aktivere AutoFiks.

1. Klik på knappen Stavekontroli Toolbar.
  2. Vælg Vælg sprog i rullemenuen.
  3. Vælg Automatisk i menuen.

Stavekontrollen vil nu undersøge, om nogen af sprogene nedenfor kan registreres.

Se alle sprog for stavekontrollen
  • dansk
  • hollandsk
  • engelsk
  • finsk
  • fransk
  • tysk
  • italiensk
  • polsk
  • portugisisk (BR)
  • russisk
  • spansk
  • svensk