Søkefelt

Verktøylinjen gjetter automatisk hva du søker etter når du begynner å skrive inn tekst i søkefeltet. Du kan få opp forslag fra Google-bokmerkene, søkeloggen på verktøylinjen, endringsforslag ved stavefeil eller sponsede koblinger, avhengig av hva du søker etter.

Aktivering eller deaktivering av søkeforslag

1. Klikk på skiftenøkkelikonet skiftenøkkel på verktøylinjen.
  2. Merk av for «Få forslag til søk etter hvert som du skriver» i fanen Generelt.
  3. Klikk på Lagre.

Vise søkeloggen på verktøylinjen

Klikk på rullegardinmenyen i søkefeltet for å vise søkeloggen for verktøylinjen. Klikk på koblingen Slett logg nederst i rullegardinlisten for å tømme søkeloggen til verktøylinjen.

Søke på bestemte nettsteder

Klikk på knappen Søk og velg en søketype fra rullegardinmenyen. Hvis du for eksempel velger Google Bilder, sendes alle søkene dine på verktøylinjen til Google Bilder .