Zoekvak

De Toolbar vult de zoekopdracht aan die u in het zoekvak typt. Er kunnen suggesties worden weergegeven voor Google-bladwijzers, de zoekgeschiedenis van de Toolbar, spellingcorrecties of gesponsorde links. Dit is afhankelijk van de zoekopdracht.

Zoeksuggesties in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Algemeen het selectievakje 'Zoekopdrachten weergeven als suggestie terwijl u typt' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.

De zoekgeschiedenis van uw Toolbar weergeven

Klik op de vervolgkeuzelijst van het zoekvak om de zoekgeschiedenis voor de Toolbar weer te geven. Klik op de link Geschiedenis wissen onder aan de vervolgkeuzelijst om uw zoekgeschiedenis voor de Toolbar te wissen.

Zoeken op specifieke sites

Klik op de knop Zoeken en selecteer een type zoekopdracht in de vervolgkeuzelijst. Als u bijvoorbeeld Google Afbeeldingen selecteert, worden alle zoekopdrachten die u via Google Toolbar uitvoert, verzonden naar Google Afbeeldingen .