Søgefelt

Toolbar gætter automatisk på, hvad du søger efter, mens du skriver i søgefeltet. Alt afhængig af din søgeanmodning kan du muligvis se forslag fra Google-bogmærker, Toolbar-søgehistorik, staveforslag eller sponsorerede link.

Aktiver eller deaktiver søgeforslag

1. Klik på skruenøgleikonet skruenøgle på Toolbar.
  2. På fanen Generelt skal du vælge (eller fravælge) afkrydsningsfeltet "Foreslå søgninger, mens du skriver".
  3. Klik på Gem.

Se din Toolbar-søgehistorik

Klik på søgefeltets rullemenu for at se Toolbars søgehistorik. Klik på linket Ryd historik nederst på rullelisten for at rydde søgehistorikken på Toolbar.

Søg efter specifikke websteder

Klik på knappen Søg, og vælg en søgeform fra rullemenuen. Ved f.eks. at vælge Google Billeder sendes alle dine Toolbar-søgninger til Google Billeder .