Gør søgning nemt i Google Toolbar

Du kan gøre det lettere at søge i Google Toolbar ved at bruge disse funktioner.

Brug søgefeltet

Du kan bruge søgefeltet i Toolbar som en hjælp til dine søgninger. Toolbar kommer med forslag, der er baseret på dine Google-bogmærker, din søgehistorik i Toolbar, staveforslag eller sponsorerede links.

Gør det nemmere at søge

Få Toolbar til at foreslå søgeforespørgsler

Sådan slår du søgeforslag til:

1. Klik på Indstillinger i Toolbar.
  2. Vælg Generelt.
  3. Markér Foreslå søgninger, mens du skriver.
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil slå søgeforslag fra, skal du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Foreslå søgninger, mens du skriver.

Søg efter specifikke websites

Du kan vælge et website, du vil søge efter, ved at klikke på Søg og vælge en søgetype i rullemenuen.

Søgning efter navn på website

Du kan indtaste navnet på et website i Internet Explorers adresselinje, hvorefter Toolbar åbner siden. Indtast f.eks. oxford university, så åbner Toolbar startsiden for University of Oxford.

Hvis Toolbar ikke kender websitet, vises der søgeresultater i stedet.

1. Klik på Indstillinger i Toolbar.
  2. Klik på Generelt.
  3. Markér Søg på navn i adresselinjen .
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil slå søgning på navn fra, skal du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Søg på navn i adresselinjen .

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig i Internet Explorer 8 og nyere.

Få direkte søgeforslag

Du kan indtaste din søgeterm i søgefeltet og vælge mellem de forslag, som Toolbar Direkte automatisk viser. Hvis du fortsætter med at skrive, kan forslagene ændre sig.

Bemærk! Direkte søgning er ikke tilgængelig på alle domæner og sprog.

Slå Toolbar Direkte til
  1. På Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Vælg Generelt.
  3. Markér "Aktiver Direkte for at kunne søge og browse hurtigere".
  4. Klik på Gem.
  5. Genstart browseren.

Hvis du vil deaktivere Toolbar Direkte, skal du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Aktiver Direkte for at kunne søge og browse hurtigere.

Hvis du vil undgå websites med voksenindhold, kan du slå SafeSearch til på niveauet "Maksimal filtrering".

Hvis du tidligere har slået Google Direkte Toolbar fra, vises der muligvis ikke resultater, mens du indtaster. Få flere oplysninger om, hvorfor du måske ikke får vist direkte resultater.

Find nemt din søgeforespørgsel

Når du klikker på et søgeresultat, vises der muligvis et felt nederst til højre på siden med tekst, der matcher din søgeforespørgsel. Denne funktion, der kaldes Fremhæver, hjælper dig med at søge hurtigere.

Klik på teksten, så føres du videre til den specifikke del af siden.

Slå Fremhæver til eller fra

Fremhæver vises kun, når den sandsynligvis vil være nyttig. Du kan slå funktionen til eller fra.

1. På Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Markér Fremhæver på fanen Værktøjer.
  3. Klik på Gem.
Du kan slå funktionen fra ved at følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af "Fremhæver".

Fremhæv og find ord på websider

1. På Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer til venstre.
  3. Markér Fremhæv .
  4. Klik på Gem.

Du kan slå funktionen fra ved at fjerne markeringen af Fremhæv .

Find specifikke ord ved at fremhæve
  1. Gå til en webside.
  2. Indtast et ord eller en sætning i søgefeltet i Toolbar.
  3. I Toolbar skal du klikke på Fremhæv .

Hvis du ikke kan se knappen, skal du klikke på Flere > Fremhæv.

Dit ord eller din sætning fremhæves det sted, den findes på siden
Find specifikke ord i din søgning

Hvis du indtaster en sætning i søgefeltet i Toolbar, kan du søge efter specifikke ord i sætningen på en webside.

1. Led efter knapper med de specifikke ord ud for Søg i Toolbar
  2. Klik på ordet for at se, hvor ordet første gang vises på siden.
  3. Gentag for at finde andre ord på siden.