Fer cerques més ràpid amb la Barra Google

Per fer cerques més ràpid amb la Barra Google, podeu fer servir les funcions que s'indiquen a continuació.

Utilitzar el quadre de cerca

Podeu fer servir el quadre de cerca de la Barra Google per fer cerques més ràpid. La Barra Google us farà suggeriments en funció de les adreces d'interès de Google, l'historial de cerca de la Barra Google, les correccions ortogràfiques o els enllaços patrocinats.

Fer cerques més ràpid

Obtenir suggeriments de cerca a la Barra Google

Per activar els suggeriments de cerca, seguiu aquests passos:

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració.
  2. Seleccioneu General.
  3. Marqueu Suggereix cerques mentre escric.
  4. Feu clic a Desa.

Per desactivar els suggeriments de cerca, seguiu els passos anteriors i desmarqueu Suggereix cerques mentre escric.

Cercar llocs web concrets

Per triar en quin tipus de lloc web voleu fer la cerca, feu clic a Cerca i seleccioneu un tipus de cerca al menú desplegable.

Cercar per nom del lloc web

Podeu introduir un nom de lloc web a la barra d'adreces d'Internet Explorer i la Barra Google n'obrirà la pàgina. Per exemple, escriviu universitat d'oxford i la Barra Google obrirà la pàgina d'inici de la Universitat d'Oxford.

Si la Barra Google no reconeix el lloc web, mostrarà resultats de la cerca.

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració.
  2. Feu clic a General.
  3. Marqueu Navega per nom a la barra d'adreces .
  4. Feu clic a Desa.

Per desactivar la navegació per nom, seguiu els passos anteriors i desmarqueu Navega per nom a la barra d'adreces .

Nota: aquesta funció no està disponible a Internet Explorer 8 ni en versions posteriors.

Obtenir suggeriments de cerca a l'instant

Podeu escriure el terme de cerca al quadre de cerca i triar un dels suggeriments que us proporciona de manera automàtica la funció Instant de la Barra Google. Si continueu escrivint, els suggeriments poden canviar.

Nota: la cerca amb Instant no està disponible en tots els dominis ni en tots els idiomes.

Activar la funció Instant de la Barra Google
  1. A la barra Google, feu clic a Configuració .
  2. Seleccioneu General.
  3. Marqueu Activa Instant per fer cerques i navegar més ràpid.
  4. Feu clic a Desa.
  5. Reinicieu el navegador.

Per desactivar la funció Instant de la Barra Google, seguiu els passos anteriors i desmarqueu Activa Instant per fer cerques i navegar més ràpid.

Si no voleu que es mostrin llocs web per a adults, podeu activar SafeSearch i triar el nivell "filtre estricte".

Si havíeu desactivat Google Instant de la Barra Google abans, pot ser que no se us mostrin resultats mentre escriviu. Obteniu més informació sobre el motiu pel qual no veieu resultats instantanis.

Localitzar ràpidament la vostra cerca

Si feu clic en un resultat de la cerca, es mostrarà un quadre a l'extrem inferior dret de la pàgina amb text que coincideix amb la vostra consulta de cerca. Aquesta funció, anomenada Quick Scroll, us permet fer cerques més ràpidament.

Si feu clic al text, se us dirigirà al lloc concret de la pàgina.

Activar o desactivar Quick Scroll

Quick Scroll només apareix quan pot ser útil. Per activar o desactivar aquesta funció, seguiu aquests passos:

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració .
  2. A la pestanya Eines, marqueu Quick Scroll.
  3. Feu clic a Desa.
Per desactivar aquesta funció, seguiu els passos anteriors i desmarqueu Quick Scroll

Ressaltar i cercar paraules a les pàgines web

1. A la Barra Google, feu clic a Configuració .
  2. A l'esquerra, feu clic a Eines.
  3. Marqueu Ressalta .
  4. Feu clic a Desa.

Per desactivar aquesta funció, desmarqueu Ressalta .

Ressaltar paraules concretes
  1. Aneu a una pàgina web.
  2. Al quadre de cerca de la Barra Google, escriviu una paraula o frase.
  3. A la Barra Google, feu clic a Ressalta .

Si no veieu el botó, feu clic a Més > Ressalta.

La paraula o la frase es ressaltarà quan es mostri a la pàgina.
Cercar paraules concretes de la vostra consulta de cerca

Si escriviu una frase al quadre de cerca de la Barra Google, podeu cercar paraules concretes d'una frase en una pàgina web. Heu de fer el que s'indica a continuació:

1. A la Barra Google, cerqueu els botons que contenen les paraules de la vostra consulta de cerca al costat de la icona de cercar
  2. Per veure el lloc de la pàgina en què la paraula es mostra per primera vegada, feu clic a la paraula en qüestió.
  3. Repetiu aquest procediment per trobar més paraules a la pàgina.