Aangepaste knoppen

Specifieke websites doorzoeken met aangepaste knoppen

Aangepaste knoppen met ondersteuning voor gadgets zijn interactieve Toolbar-pictogrammen. U kunt ze gebruiken om bepaalde websites te openen, de inhoud van bepaalde websites te doorzoeken of om koppen uit RSS- en Atom-feeds weer te geven.

Als u aangepaste knoppen wilt toevoegen, klikt u op de knop 'Knoppenlijst' Knoppenlijst of bezoekt u de Google Toolbar Knoppenlijst. U kunt ook uw eigen aangepaste knoppen maken met de gebruikershandleiding voor Google Toolbar API's.

Aangepaste knoppen in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad 'Aangepaste knoppen' de selectievakjes aan voor de gewenste items in de lijst met aangepaste knoppen (of verwijder de vinkjes).
  3. Klik op 'Opslaan'.

Aangepaste knoppen opnieuw indelen

Toolbar voor Internet Explorer

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Klik op het tabblad 'Aangepaste knoppen' op de link 'Bewerken' voor de knop die u wilt verplaatsen.
  3. Klik op het pijlpictogram 'Naar boven' of 'Naar beneden' of klik op een knop en sleep deze naar een nieuwe locatie in de lijst.
  4. Klik op 'Opslaan'.

Toolbar voor Firefox

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Klik op het tabblad 'Aangepaste knoppen' op de link 'Bewerken' voor de knop die u wilt verplaatsen.
  3. Klik op de knop 'Naar boven' of 'Naar beneden'.
  4. Klik op 'Opslaan'.