Basisprincipes van Google Toolbar

Essentiële hulpprogramma's

Door Google Toolbar toe te voegen aan uw browser, heeft u deze hulpprogramma's voor surfen op internet altijd binnen handbereik:

Vertalen Vertalen: bekijk onmiddellijk vertalingen voor afzonderlijke woorden door uw muisaanwijzer over een Engels woord te bewegen of laat volledige websites automatisch in meer dan 40 talen vertalen.

Bladwijzers Bladwijzers: u hoeft de adressen van al uw favoriete websites niet te onthouden. In plaats daarvan kunt u ze opslaan als Google-bladwijzers. Google-bladwijzers worden opgeslagen in uw Google-account en kunnen op elke computer worden geopend via het menu 'Bladwijzers' van Google Toolbar.

Spellingcontrole Spellingcontrole: controleer de spelling wanneer u een formulier invult of een e-mail schrijft. Klik op onjuist gespelde woorden die rood worden gemarkeerd, om uit een lijst met voorgestelde spellingen te kiezen. Gecorrigeerde woorden worden groen gemarkeerd.

Automatisch aanvullen Automatisch aanvullen: maak een profiel voor Automatisch aanvullen om formulieren op internet met één klik op een knop in te vullen. Zo hoeft u niet elke keer uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, thuis- en factuuradres op te geven wanneer u een formulier invult. U kunt zelfs meerdere profielen maken voor uw werk- en thuisgegevens.

Delen Delen: wilt u dit Help-artikel (of een andere webpagina die u bekijkt) delen met een vriend? Klik op de knop 'Delen' op de Google Toolbar om webpagina's te delen via uw sociale netwerken, e-mail en blogs.

Download Google Toolbar vandaag nog om deze hulpprogramma's te proberen en uw surfervaring op internet te optimaliseren. Lees vervolgens informatie over hoe u de Toolbar verder kunt personaliseren met aangepaste knoppen en bladwijzers.