Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Administrer Google-verktøylinjen

Du kan selv styre innstillingene for Google-verktøylinjen. Du kan for eksempel bytte språk, slå av sporing av søkeloggen og velge om posisjonen din skal deles eller ikke.

Velg språk

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Gå til Generelt etterfulgt av «Språkinnstilling».
  4. Velg språk.
  5. Klikk på Lagre.

Slå av instillingene for søkeloggen

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Fjern avmerkingen for «Lagre søkelogg på datamaskinen» under «Søkefunksjoner».
  4. Klikk på Lagre.

Spor og del posisjonen din

Du kan spore posisjonen din for å få lokale søkeresultater, for eksempel anmeldelser av spisesteder i nærheten.

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Klikk på Verktøy.
  4. Merk av for Min posisjon.
  5. Klikk på Lagre.