Google Toolbar aanpassen

U kunt uw Toolbar als volgt aanpassen en nog nuttiger maken:

• Aangepaste knoppen toevoegen om onder andere snel naar sites te navigeren en nieuwskoppen weer te geven
  • De taal en het land van uw Toolbar wijzigen
  • Uw Toolbar-instellingen op elke gewenste computer openen

Aangepaste knoppen toevoegen of verwijderen

Gebruik aangepaste knoppen om snel naar uw favoriete sites te navigeren, binnen sites te zoeken of nieuwskoppen te lezen. Ga als volgt te werk om aangepaste knoppen toe te voegen of te verwijderen:

1. Klik op het moersleutelpictogram aan de rechterkant van de Toolbar.
  2. Ga naar het tabblad Aangepaste knoppen.
  3. Vink de selectievakjes aan naast de knoppen die u aan uw Toolbar wilt toevoegen.
  4. Klik op Opslaan.

Meer aangepaste knoppen toevoegen

Als u nog meer aangepaste knoppen wilt bekijken die u kunt toevoegen, waaronder knoppen die door mensen buiten Google zijn gemaakt, gaat u naar de Knoppengalerij van de Toolbar. U kunt ook rechtstreeks naar de galerij gaan.

1. Klik op de knop Knoppengalerij op de Toolbar. (Ziet u de knop niet? Klik op Meer.)
  2. Klik op Volledige galerij openen.
  3. Zoek in de galerij naar de knop die u wilt toevoegen. Klik op Toevoegen aan Toolbar onder de beschrijving van de knop.
  4. Klik op Toevoegen in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.

Als u webmaster bent, kunt u een aangepaste knop maken voor uw site met de Handleiding 'Aan de slag' voor de Google Toolbar API

Aangepaste knoppen opnieuw rangschikken

Ga als volgt te werk om de volgorde van de aangepaste knoppen op uw Toolbar te wijzigen:

1. Klik op het moersleutelpictogram op de Toolbar.
  2. Ga naar het tabblad Aangepaste knoppen.
  3. Sleep de knoppen en zet ze neer om de volgorde van de lijst te wijzigen. U kunt ook op 'Bewerken' naast een knop klikken en vervolgens op de pijlpictogrammen klikken om ze omhoog of omlaag te verplaatsen.
  4. Klik op Opslaan.

De taal van uw Toolbar wijzigen

U kunt in een andere taal zoeken of een andere taalversie van de Toolbar gebruiken. Informatie over het wijzigen van uw taalinstellingen

Overal toegang tot uw Toolbar-instellingen

U kunt uw Toolbar-instellingen (zoals uw aangepaste knoppen en taalinstellingen) opslaan in uw Google-account, zodat u ze op elke gewenste computer kunt openen.