Uw Toolbar personaliseren

Met Google Toolbar krijgt u gemakkelijk toegang tot uw favoriete sites en hulpprogramma's, ongeacht welke computer u gebruikt. Hier volgen enkele tips voor het aanpassen van de Toolbar:

Aanmelden om uw items te bekijken: sla uw Toolbar-instellingen op in uw Google-account door u aan te melden bij de Toolbar. Uw Toolbar-instellingen worden vervolgens gesynchroniseerd op de verschillende computers waarop u Google Toolbar gebruikt. Als u dus niet achter uw hoofdcomputer zit, heeft u nog steeds toegang tot uw persoonlijke gegevens, zoals Google-bladwijzers.

Knoppengalerij Aangepaste knoppen toevoegen: voeg knoppen toe om uw favoriete websites snel vanuit Google Toolbar te openen of te doorzoeken. U kunt knoppen die andere Toolbar-gebruikers hebben gemaakt, toevoegen vanuit onze knoppengalerij of zelf knoppen maken met onze Google Toolbar API.

gereedschap Toolbar-instellingen aanpassen: pas Google Toolbar naar wens aan door op het gereedschapspictogram te klikken om het venster 'Toolbar-opties' te openen. U kunt tekstlabels voor knoppen verwijderen, functies van Google Toolbar in- of uitschakelen en nog veel meer. Klik op Opslaan als u klaar bent met het aanpassen van de instellingen.

Zoeken in andere talen: Google Toolbar is beschikbaar in meer dan 40 talen. U kunt ook vanuit het zoekvak van de Toolbar op landspecifieke versies van Google zoeken.