Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Søk med Google-verktøylinjen

Bruk søkefeltet i verktøylinjen for å søke på nettet eller utheve ord på en side.

Sånn søker du

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Skriv inn ett eller flere ord i søkefeltet.
    • For å søke på nettet, trykk på Enter.
    • For å søke på spesifikke nettsteder, klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Søk». Velg deretter et nettsted.

Slå søkefunksjoner på eller av

Du kan konfigurere søkefunksjonen i Google-verktøylinjen til å fremheve ord på siden og foreslå søkeresultater samtidig som du skriver.

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Gå til Google-verktøylinjen og klikk på Alternativer Alternativer.
  3. Klikk på Generelt. Merk av for innstillingene du vil slå på.
  4. Klikk på Verktøy. Merk av for funksjonene du vil slå på.
  5. Klikk på Lagre.
  6. Start Internet Explorer på nytt.

Tøm søkeloggen

Du kan tømme loggen over søk du har gjort med Google-verktøylinjen. Dette påvirker ikke Internet Explorer- eller Google Søk-loggen din.

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Gå til søkefeltet og klikk på nedoverpilen Nedoverpil.
  3. Klikk på Tøm loggen.

Merk: For å unngå å lagre søkeloggen din for Google-verktøylinjen kan du slå den av.

Løs problemer med å søke

Hvis du har problemer med å søke, kan du prøve disse trinnene: