Översätt

När du för muspekaren över ett ord på en webbsida översätts ordet av funktionen Översätt. Du kan även översätta hela webbsidor direkt. På sidan Google Översätt finns en lista över tillgängliga språk för översättning.

Aktivera och inaktivera funktionen Översätt

1. Klicka på skiftnyckelsikonen skiftnyckel på verktygsfältet.
  2. Markera (eller avmarkera) kryssrutan Översätt på fliken Verktyg.
  3. Klicka på Redigera om du vill ändra översättningsspråk.
  4. Klicka på Spara.

Översätt webbsidor automagiskt

Klicka på knappen Översätt Översätt om du vill översätta en webbsida. Läs mer om översättningsfältet och automatisk översättning av webbsidor.