Vertalen

Wanneer u de muisaanwijzer over een woord op een webpagina beweegt, vertaalt de functie Vertalen het afzonderlijke woord. U kunt ook in één keer volledige webpagina's vertalen. Ga naar Google Vertalen voor een lijst met beschikbare talen voor een vertaling.

De functie Vertalen in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Extra het selectievakje 'Vertalen' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op de link Bewerken om de taal voor de vertaling te selecteren.
  4. Klik op Opslaan.

Webpagina's automatisch vertalen

Klik op de knop Vertalen Vertalen om pagina's te vertalen. Meer informatie over de vertaalbalk en het automatisch vertalen van webpagina's.