Oversæt

Når du bevæger markøren over ordene på en webside, oversætter funktionen Oversæt hvert enkelt ord. Du kan også oversætte hele websider på et øjeblik. Du kan se en liste over sprog, der kan oversættes, på Google Oversæt.

Aktivér eller deaktiver funktionen Oversæt

1. Klik på skruenøgleikonet skruenøgle i Toolbar.
  2. På fanen Værktøjer skal du markere (eller fjerne markeringen fra) afkrydsningsfeltet "Oversæt".
  3. Klik på linket Rediger for at vælge oversættelsessproget.
  4. Klik på Gem.

Oversæt automagisk websider

Klik på knappen Oversæt Oversæt for at oversætte sider. Få flere oplysninger om oversættelsesbjælken og automatisk oversættelse af websider.