Snel scrollen

Vind sneller wat u zoekt

Google-zoekopdrachten retourneren meestal goede, relevante resultaten. Soms blijkt echter dat wanneer u op een zoekresultaat klikt, u op een pagina over een algemeen onderwerp terechtkomt waarop u het gedeelte dat betrekking heeft op uw zoekopdracht, niet kunt vinden. Nadat u op een zoekresultaat van Google heeft geklikt, kan de functie Snel scrollen in de rechterbenedenhoek van de pagina worden weergegeven met tekst op deze pagina die relevant is voor uw zoekopdracht. Wanneer u op de tekst klikt, krijgt u dat gedeelte van de pagina te zien.

De functie Snel scrollen doet zijn werk onopvallend en wordt alleen weergegeven wanneer dit nuttig zou kunnen zijn. U kunt de functie voor Snel scrollen op elk gewenst minimaliseren of het normale formaat herstellen door op het pictogram voor Snel scrollen te klikken.

De functie Snel scrollen in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Selecteer 'Opties' en vink vervolgens op het tabblad 'Extra' het selectievakje 'Snel scrollen' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op 'Opslaan'.